Akan Dibuka! Seminar Grow Your Business 
Pastikan jadi orang terawal untuk mendaftar Seminar GYB seterusnya untuk grab seat dengan yuran serendah RM20!

Daftar Waiting List Sekarang ! Seminar Grow Your Business Seterusnya Akan Diumumkan Tidak Lama Lagi

Daftarkan emel anda jika mahu dapat info lanjut tentang Seminar Grow Your Business akan datang. Kami akan maklumkan terus ke emel anda!
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Siapa Lagi Nak Kami Tunjukkan Cara Grow Bisnes 10x Ganda Lebih Baik, Penetrate Pasaran Dengan Lebih Bijak Walaupun Persaingan Sesak, Cara Betul Gandakan Simpanan Syarikat Dan Bina Raving Fans Yang Bantu Naikkan Jenama Anda!

AMARAN - Seminar ini 100% tidak sesuai untuk anda yang mencari ilmu 'magik' dan 'fancy' seperti copywriting 'hype', skrip closing 'memukau', dan sesi motivasi 'cliche' yang membosankan. Ia adalah program yang beri gambaran sebenar iaitu 'the big picture' tentang business growth, yang tidak fokus kepada marketing semata-mata

AKAN DIBUKA! Seminar Grow Your Business JUNE 2021

 Seminar Grow Your Business Seterusnya Akan Diumumkan Tidak Lama Lagi

Inilah Masanya Untuk Anda Grow kan Bisnes Anda!

Daftar Waiting List Sekarang ! Seminar Grow Your Business Seterusnya Akan Diumumkan Tidak Lama Lagi

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Antara Kejayaan Yang Dicapai Oleh Peserta Grow Your Business 

“Saya tak sangka selama ini, isu saya bukan isu marketing sebenarnya..”

Bila anda jadi pioneer atau perintis satu bisnes tu dah jadi lumrah sales letup setahun pertama. Kemudian, pesaing akan tiru dan sales mula merudum. Mulalah ingatkan punca sebab marketing. Segala-galanya salah marketing. Situasi ni berlaku kepada pemilik Marimogo, syarikat pembekal makan Korea. Tonton video ni untuk tahu apa masalah sebenar yang terjadi terhadap bisnesnya.
Pengasas jenama MariMOGO

“Sekarang saya ada team sendiri dan pemasaran saya lebih agresif”

Sebelum ni, marketing, sales, cuci kereta semua saya buat sendiri. Selepas saya jumpa Hasbul Brothers sekarang saya ada team sendiri dan pemasaran saya lebih agresif yang akhirnya dapat membuka ruang untuk saya membuka banyak lagi cawangan Kasi Clean.
Pengasas jenama KasiClean

"Kalau saya tak jumpa dengan HasbulBrothers, saya rasa saya dah bekerja semula"

Dalam banyak-banyak kelas yang kami pergi, saya nampak hanya HasbulBrothers yang betul-betul boleh bantu orang macam kami. Dengan bermodalkan RM400, kami boleh konsisten mencapai angka jualan RM50k – RM60k sebulan hasil tunjuk ajar daripada Tuan Hasbul Ariff dan Tuan Hasbul Aqill dalam program TheProtege
Pengasas jenama pakaian kanak-kanak, ChikuChak

"..Lain Dari Yang Lain. Hasbul Brothers Jujur dan ikhlas untuk bantu. Mereka sangat menjaga kami "

"Hasbul Brothers ni dia lain dari yang lain", jawab Tuan Amir.
" HasbulBrothers jujur dan ikhlas untuk bantu.Mereka sangat menjaga kami."
Dalam masa seminggu, sales melonjak kepada RM80ribu. Selepas 1 tahun, sales melonjak kepada lebih 1juta sebulan. Puan NorFathiah turut memperbaiki hubungan dengan ejennya. Mereka berdua lega mempunyai mentor yang mereka boleh rujuk untuk beri pendapat.
Pengasas jenama Fevits Vitamin C

“Saya tak sangka selama ini, isu saya bukan isu marketing sebenarnya..”

Ramai orang ingat nak buat bisnes kena ada modal besar, baru bisnes maju. Ada juga yang ingat bila segala-galanya dah sempurna baru bisnes boleh terus jana sales luar biasa. Pernah tak anda nampak bisnes yang dah belanja kos ubah suai yang sangat gah tapi tak sampai 3 tahun, depan kedai dah ada papan tanda 'For Rent/Sale'. Tambah parah, bila duit loan untuk buat modal bisnes tak habis bayar lagi tapi bisnes gulung tikar dulu. Ini yang hampir terjadi kepada Tuan Zul, pemilik Awantona.
Pengasas jenama Awantona

“Saya ingatkan angka sales tu untung. Saya silap.. dah 2 kali hampir jual bisnes..”

Walaupun bergelar pensyarah itu bukan lesen untuk Puan Rahmah berjaya berniaga. Perniagaan dah lama tapi hanya kumpul rugi bukannya kumpul wang atau aset. Tak tahulah mana silapnya, rasanya dah ikut segala petua peniaga bakeri lain. Hampir putus asa dan nak tutup kedai Puan Rahmah labur wang yang terakhir beliau untuk menuntut ilmu. Tonton video ini untuk tahu tahap pencapaian bisnes beliau sekarang.
Pengasas jenama Love2Bake

 • Guna je teknik marketing apa-apa mesti mudah nak buat sales dan tidak perlu spend duit banyak-banyak untuk dapat sales ribu-ribu. Kita pun cuma duduk rumah depan laptop sambil layan anak-anak, tak perlu susah-susah dan duit masuk ke bank dengan senang kan?
 • Belajar kat media sosial Youtube dan Facebook je untuk bisnes dah boleh buat iklan produk dikenali ramai dan boleh capai jualan ribu-ribu kan? Sekali tekan iklan RM1000 terus dapat RM100 ribu kan? Belajar kat internet sahaja pun dah boleh buat iklan murah dan sales banyak. Google dan Youtube kan ada!
 • Alaa bagi je produk kat instafamous yang banyak followers, terus produk kita boleh jual ribu-ribu kat instagram kan? Bayar je mahal-mahal instafamous tu sebab produk kita confirm orang beli. Orang famous kot!
 • ​Bila start bisnes duit dalam bank kita dah nampak angka sampai nak beli barang tak perlu tengok harga dah. Siap boleh buat saving 4 angka sebulan tanpa rasa takut sebab kita kan orang bisnes.
 • ​Pelanggan setiap hari makin bertambah beli produk kita dan kita rasa produk kita jual tiada pesaing mampu buat. Kita berniaga seronok dan boleh buat duit banyak-banyak tanpa perlu risau akan pesaing yang banyak kat pasaran. Hidup senang dan happy je.
 • Rupa-rupanya bukan mudah nak tarik pelanggan beli produk kita kalau kita sendiri tak belajar teknik yang betul dalam bisnes ini.
 • Makin lama bisnes makin sikit duit simpanan sebab kita banyak belanja pada bisnes untuk tarik ramai pelanggan tapi sebenarnya kita sedang bakar duit!
 • Bisnes setiap hari sampai kita dah kurang masa dengan anak-anak dan family sampai rasa nak kerja semula sebab bisnes ni banyak makan masa kita.
 • ​Kita dah berniaga lama tapi jualan 'stuck' tahap sama dan simpanan syarikat tak meningkat.
 • ​Dah penat kita tukar-tukar bisnes sampai 3-4 kali dalam masa setahun sebab nak rasa sales banyak.
 • ​Cuba zero kos marketing tapi masih lagi krik..krik, tak dapat pelanggan datang beli barang kita. Walaupun kita sentiasa tengok orang lain buat berjaya, kita buat sendiri belum tentu berjaya.

Seminar Grow Your Business, satu program terbaru yang dibawakan khas oleh Hasbul Brothers. Ia sesuai untuk anda hadir dan pelajari formula membina bisnes yang berkembang, meningkatkan jumlah pelanggan, menembusi pasaran yang sudah sesak dengan persaingan dan seterusnya membina 'raving fans' yang mendokong brand anda.
1. Content 'Didesign' Untuk Pemilik Bisnes Yang Mahu Keluar Dari Masalah Bisnes Stuck!
Amaran : Seminar ini bukan sesi preview. Ia juga seminar bisnes, bukan seminar motivasi! Apa yang kami janjikan ialah 8 jam yang padat dengan ilmu, proven strategies dan real case studies yang anda akan nampak jalan untuk bawa bisnes anda ke tahap lebih tinggi. Majoriti peserta mengatakan ia lain daripada yang lain dan tiada satu sesi pun sia-sia untuk anda duduk dan pelajari.
Topik bisnes yang padat dan menyeluruh menyentuh 3 isu utama dalam bisnes iaitu penjenamaan, pemasaran dan pengiraan kos. Kami akan kongsikan langkah demi langkah untuk ‘push’ jenama anda daripada 'bilis' menjadi ‘jerung’ dalam pasaran, strategi meluaskan pasaran dan kembangkan bisnes dengan profit margin yang sihat.
Tiada sembang teori! Tiada buang masa dengan ‘paksa’ anda dengar perkara yang tidak perlu. Tiada sesi motivasi membosankan untuk 'trick' emosi anda! Ia very straightforward! Kami akan hidangkan ‘case studies’ yang ‘genuine’ dari pengalaman kami memberi ‘deep guidance’ kepada 500 usahawan pelbagai industri.
Kita tidak mahu jualan meletup segera yang hasilnya hanya sementara yang sekadar jadi penyedap cerita. Sebetulnya, kita mahu bina bisnes yang berkembang, jenama bertahan lebih lama yang didirikan di atas prinsip-prinsip yang murni dan mempunyai ramai ‘raving fans’.

Kami Strukturkan Konten Modul Supaya Anda Mudah Faham, Mempunyai Kejelasan Untuk Bertindak & Bawa Pemikiran Baru Dalam Pengalaman Pembelajaran 8 Jam Yang Mengujakan

Kami telah meletakkan 100% komitmen untuk designkan content yang mudah untuk anda ikuti dan faham. Setiap modul ini mengambil masa 3 bulan hingga 3 tahun untuk kami 'explore', mengumpulkan proven case study, real strategies, real example dari kategori bisnes berbeza yang berjaya kami bimbing.
Setiap modul memegang prinsip 'deep learning'. Ia memberi mentol idea, menukar kepercayaan karut sebelum ini terhadap bisnes, memberi kesedaran di mana kesilapan yang kita buat dan memberi kejelasan untuk bertindak segera membuat perubahan dan penambahbaikan dalam bisnes.
Berikut adalah 5 modul yang kami design, InsyaAllah memberi impak yang berterusan pada bisnes anda walaupun seminar ini hanya 1 hari! 

Golden Triangle Formula

Formula ini menerangkan dengan jelas 3 prinsip penting untuk anda membina bisnes yang bertahan lama dan memberi nilai kebaikan kepada kehidupan pelanggan.
Persoalan anda akan terjawab kenapa selama ini bisnes 'stuck', jenama susah nak dikenali dan sentiasa hidup dalam kegelisahan bisnes tidak menjadi.
Hadam 3 prinsip ini, InshaAllah ia akan mengubah dan menambahbaik cara anda berfikir! Daripada fikiran akan terhasilnya tindakan! 

TOPIK 2

How To Grow Your Business

Terjun ke dunia bisnes dengan ilmu. Apabila kita terjun tanpa ilmu, kita sekadar masuk bisnes untuk menambah statistik usahawan dan produk yang gagal.
Dalam Seminar Grow Your Business, ada 3 komponen anda perlu faham dan jelas untuk grow bisnes ke tahap lebih baik. Dah banyak kali ulang alik belajar marketing, tapi bisnes masih 'stuck' tahap sama? Maka beri peluang pada diri untuk belajar secara menyeluruh, apa komponen penting anda perlu bina supaya bisnes keluar dari kepompong terkial-kial. 

TOPIK 3

5 Breakthrough Marketing Strategies

Kalau kau tiru buta apa pesaing buat, baik pelanggan beli je produk pesaing sebab produk mereka lebih lama dalam pasaran.
Apabila anda tidak belajar strategi betul masuk dan menembusi pasaran, maka cara anda akan jadi tipikal, kurang kelainan dan hambar! Maka pelanggan tidak peduli pun kewujudan produk anda dalam pasaran.
Dalam topik ini, kami kongsikan 5 strategi 'breakthrough' yang berkesan untuk anda tembus pasaran yang selama ini terasa susah untuk anda lakukan.

TOPIK 4

Costing Mastery

Apa ilmu penting sebelum anda bertindak untuk naikkan sales? Itulah ilmu pengiraan kos! Sales banyak, untung tak nampak? Sales banyak, tapi masih gagal menyimpan? Kemungkinan besar anda silap kira kos atau anda tak peduli pun tentang kos-kos terlibat dalam bisnes. Ghairah sangat kejar sales kan?
Dalam Seminar Grow Your Business, kami beri anda 1 cara mudah untuk kira kos. Anda akan mula sedar di mana duit anda bocor selama ini! Paling penting, anda jelas cara untuk tutup lubang kebocoran tersebut. 

TOPIK 5

Turn Your Customer To Be Raving Fans

Salah satu sebab usahawan serabut kepala ialah untung menipis sebab kos iklan makin meningkat! Sampai 30% dari jualan pun ada. Sebab apa? Anda pandang rendah pengalaman pelanggan sedia ada!
Kenapa jenama ternama dunia makin berkembang, makin bertambah cawangan, makin tinggi jualan tanpa kos iklan tinggi? Selepas tahu teknik ini, anda tidak lagi pandang rendah kuasa pembelian seorang pelanggan.
Anda akan faham cara berkesan untuk jaga mereka supaya mereka beli lebih kerap, beli lebih banyak dan setia lebih lama dengan jenama anda. 

Kenali Siapa Hasbul Brothers

2 adik beradik, watak berbeza, saling melengkapi.

Lebih dikenali sebagai Hasbul Brothers. Kami memulakan bisnes online sejak dari zaman universiti, sebelum mengasaskan blog dan majalah online keusahawanan No 1 Malaysia, iaitu MajalahNiaga.com pada Januari 2011.
Berpengalaman selama 7 tahun membantu syarikat-syarikat SME terutamanya jenama-jenama fesyen, produk kecantikan dan bisnes perkhidmatan yang memerlukan peranan ‘strategist’ untuk merangka strategi business growth, penjenamaan dan kempen pemasaran.
Selepas 7 tahun membantu syarikat SME dan berkongsi ilmu bisnes melalui blog MajalahNiaga.com, kami buat keputusan muncul secara ‘public’ dengan menganjurkan seminar pertama kami iaitu Seminar Marketing Bisnes Kecil.
Daripada pengalaman itu, kami membuka peluang kepada usahawan untuk menerima bimbingan eksklusif melalui program mentoring 1 tahun iaitu The Protege.
Hasil daripada program ini, kami dapati perubahan drastik, peningkatan luar biasa, dan ‘life changing experience‘ yang dialami oleh anak didik kami.
Ada anak didik kami mengalami kerugian RM2 juta, kini berjaya capai jualan konsisten RM3-4 juta setahun.
Ada yang bermula seorang diri dari rumah, kini mempunyai 15 orang ahli pasukan.
Ada yang bermula dari kesempitan hidup, kereta ditarik, pinjaman rumah tertunggak, dikejar Ah Long, kini berjaya punyai simpanan syarikat sebanyak 6 angka, walaupun dalam masa kurang 1 tahun.
Ada yang sudah 6 tahun berniaga , jualan tak pernah melepasi RM30,000 sebulan, simpanan semakin menyusut, dan hampir ‘give up’, kini berjaya capai jualan RM80,000-RM100,000 sebulan dalam masa tak sampai 7 bulan.

Ada yang diberhentikan kerja, tidak pernah ada pengalaman buat bisnes, dibimbing oleh kami dari ZERO. Daripada tiada produk, kini dapat bina bisnes yang konsisten capai jualan RM100,000 sebulan.
Atas dasar perjuangan mahu lihat lebih ramai usahawan berjaya, kami meneruskan program-program kami bermula dengan Seminar Marketing Bisnes Kecil (MBK).
Kemudian, kami tukar nama kepada Seminar Marketing Luar Biasa (MLB), dan kini kami lancarkan program terbaru kami iaitu, Grow Your Business yang kami rangkumkan semua pengalaman kami, case study yang kami bina, proven result daripada anak didik kami untuk kami kongsikan kepada anda! Alhamdulillah.
Ada pihak yang bertanya, “Berapa banyak award yang kami pernah terima?”.
Sejujurnya, kami pernah menolak tawaran daripada 7 penganjur awards, atas sebab ia bertentangan dengan prinsip kami pegang.
Hakikatnya, 95% awards di Malaysia adalah awards yang anda perlu ‘bayar’ dan ia ‘dibeli’, bukannya atas pencapaian sebenar usahawan tersebut. Ia mungkin tidak salah, namun ia kurang tepat dari sudut integriti.
Akhir kata, kami memegang prinsip “Kita tidak mahu 3 tahun akan datang, kita celik mata, bisnes kita masih terkial-kial di tahap sama.”
Kami percaya anda berhak ditunjukkan jalan keluar daripada masalah bisnes dan berusaha dengan cara lebih tepat untuk capai kejayaan lebih tinggi!

Ini Antara Feedback Seminar
 Grow Your Business 

Inilah Masanya Untuk Anda Grow kan Bisnes Anda!

Daftar Waiting List Sekarang ! Seminar Grow Your Business Seterusnya Akan Diumumkan Tidak Lama Lagi

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Powered By ClickFunnels.com