Siapa sini ada masalah bisnes bertahun, tapi masih stuck di tahap sama? Dan, ada yang bisnes bertahun tapi untung hujung bulan tak nampak-nampak?

PKP datang bagaikan tiada penghujung.
Persaingan makin hari makin ramai, pasaran sesak dengan peniaga baru yang menyebabkan ‘raving fans’ anda tidak lagi setia dengan anda. 

Tapi, pernah tak anda semak balik apa sebenarnya yang menyebabkan bisnes anda masih lagi di tahap sama walaupun dah bertahun-tahun berbisnes?

Anda mahu kembangkan bisnes 10X ganda dari tahap sekarang? Mahukan bisnes bertahan lebih lama dan kalis dengan ancaman bisnes? Anda juga berimpian dengan berbisnes, anda boleh simpan cash reserve? 

Memperkenalkan
Seminar Grow Your Business (GYB)

GYB adalah program yang dibawa khas oleh Hasbul Brothers. 

Seminar ini sesuai untuk anda hadir dan pelajari formula growkan bisnes dan sales dengan cara kira kos dengan betul, strategi tingkatkan jumlah pelanggan serta ketahui bagaimana raving fans akan bantu menaikkan lagi jenama bisnes anda. 

Dengan ilmu GYB, anda lebih mengenali bisnes sendiri tanpa risau ketinggalan 'teknik terkini'. Anda diibaratkan ‘mata helang’ yang nampak dari atas apa yang perlu ditambah baik.

Amaran : Seminar ini bukan sesi preview. GYB adalah seminar bisnes, bukan seminar motivasi. Apa yang kami janjikan 8 jam yang padat dengan ilmu, proven strategies dan real case studies yang anda akan nampak jalan untuk bawa bisnes anda ke tahap yang tinggi. Majoriti peserta mengatakan seminar ini lain daripada yang lain dan tiada satu sesi pun sia-sia untuk anda duduk dan pelajari. 

Pendaftaran Seminar Grow Your Business (GYB) kini dibuka!

Nak dapatkan harga tiket Seminar GYB serendah RM20?
Daftar Seminar GYB sekarang!

Pendaftaran Seminar Grow Your Business (GYB) ini akan dibuka pada 15 September 2021 Jam 12 Tengahari.

Nak dapatkan harga tiket Seminar GYB serendah RM15?
Daftar WAITING LIST sekarang!

  • E-tiket : Akses Seminar GYB Pada 16 & 17 Oktober 2021 (2 Hari).
  • (VIP Sahaja) Akses Hari Kedua: Grow Your Sales Pada 17 Oktober 2021.
  • ​E - Seminar Summary
  • ​E - Workbook
  • ​​E-tiket : Akses Seminar GYB Pada 16 Oktober 2021 (1 Hari).
  • ​E - Workbook
  • E-tiket : Akses Seminar GYB Pada 16 & 17 Oktober 2021 (2 Hari).
  • (VIP Sahaja) Akses Hari Kedua: Grow Your Sales Pada 17 Oktober 2021.
  • ​E - Seminar Summary
  • ​E - Workbook
  • E-tiket : Akses Seminar GYB Pada 16 & 17 Oktober 2021 (2 Hari).
  • (VIP Sahaja) Akses Hari Kedua: Grow Your Sales Pada 17 Oktober 2021.
  • ​E - Seminar Summary
  • ​E - Workbook

KENAPA ANDA KENA JOIN WAITING LIST GYB?

• Anda diberikan akses PERCUMA bonus daftar waiting list
• Anda akan didahulukan untuk terima SMS dan EMEL reminder daripada kami
• Anda berpeluang memenangi Fast Action Bonus untuk 300 peserta VIP terawal daftar

Kami akan email dan SMS anda sebaik sahaja pendaftaran Seminar Grow Your Business dibuka.

BONUS DAFTAR WAITING LIST

Video Capai Jualan RM50k Pertama

Ebook Formula Grow Sales

Sebaik sahaja anda daftar Waiting List, kedua-dua bonus ini boleh diakses melalui emel dan sms. 

Sila semak emel dan sms anda dalam masa 10 minit selepas daftar.

Fast Action Bonus Untuk 150 Peserta Terawal Yang Daftar Seminar GYB Pada 15 September 2021

Exclusive Online Group Consultation bersama Hasbul Brothers
[Bernilai RM1999]

Fast Action Bonus Untuk 151 hingga 300 Peserta Yang Daftar Seminar GYB Pada 15 September 2021

Exclusive Online Group Consultation bersama Trainers 
[Bernilai RM999]

Bukan itu sahaja, ada lagi BONUS bernilai RM298 untuk semua peserta VIP GYB Oktober 2021

Bonus Khas Untuk Semua Peserta VIP

Kelas LIVE Selama 1 Jam 30 Minit Bersama Trainer Hasbul Brothers

Persuasive Content Strategy
[bernilai RM149]

+ Idea buat konten supaya customer tertarik nak beli produk atau servis anda
+ Pengaruh customer secara halus untuk suka ikuti bisnes anda di media sosial
+ Susun jadual untuk content sebulan dalam masa satu jam sahaja
+ Cara naikkan view di ig story dengan teknik Hook, Story dan Offer

Video Marketing Funnel
[bernilai RM299]

+ Ketahui funnel marketing yang betul untuk bisnes anda.
​+ Maksimakan keberkesanan setiap platform yang anda gunakan dalam marketing dengan objektif yang jelas.
​+ Hadam level-level dalam proses pemasaran.

Bonus Khas Untuk Peserta VIP Sahaja

Tactical Sales Boosting
[Bernilai RM149]

+ Bagaimana nak cari audience yang tepat dan dah bersedia nak hulur duit membeli dengan anda. 
+ Prinsip untuk tingkatkan angka jualan. Apakah cara yang paling tepat untuk elak duit lesap banyak tetapi angka jualan tidak bertambah?
+ Strategi untuk rangka ‘customer journey’ anda dengan lebih jelas!

Bonus # 1 - Akses Siri Video Rahsia Kuasai Formula Pemasaran
[bernilai RM499]


+ Hadam formula marketing yang sebenar untuk jana untung dalam kempen marketing bukan setakat angka jualan.
​+ Belajar elakkan jerangkap samar dalam pemasaran dan kurangkan kerugian.
​+ Ketahui teknik pemasaran yang berkesan bina kolam pelanggan.

Bonus # 2 - Video Marketing Funnel
[bernilai RM299]


+ Ketahui funnel marketing yang betul untuk bisnes anda.
​+ Maksimakan keberkesanan setiap platform yang anda gunakan dalam marketing dengan objektif yang jelas.
​+ Hadam level-level dalam proses pemasaran.

Bonus # 3 - Akses Video Cara Kira Kos Sebenar [bernilai RM299]


+ Belajar asas pengiraan kos dalam bisnes kecil.
+ Mudah untuk difahami, kami tunjukkan contoh untuk bisnes servis dan juga produk.
​+ Elakkan langgar tembok dan kerugian dengan ilmu yang kami kongsikan.

Bonus # 4 - Cashflow Projection Template [bernilai RM299]


​+ The Big Picture - Full planning bagaimana untuk rancang bisnes capai jualan RM50,000 sebulan .
+ 5 'pedal minyak' yang kita boleh tekan untuk capai jualan RM50,000 sebulan.


​+ Catit kos jualan, operasi, bisnes, marketing dan kos terpencil lain dengan bergariskan pemantauan Cashflow Projection Template ini.
+ Anda dapat kenal pasti di mana untung rugi bisnes setiap bulan dengan lebih jelas dan terperinci.

Jadi, inilah masanya untuk anda grow kan Bisnes Anda!
Pendaftaran akan dibuka pada 15 September 2021 Jam 12 Tengahari.
Daftar waiting list sekarang!

Ramai usahawan fikir bisnes semudah ini :

Guna je teknik marketing apa-apa, mesti mudah nak buat sales dan tak perlu spend duit banyak-banyak untuk dapat sales ribu-ribu.
Duduk rumah dan buka laptop sambil layan anak-anak, duit masuk ke bank dengan senang. 

Google dan Youtube, kan ada!
Belajar kat Youtube dan Facebook je dah boleh buat iklan produk dikenali ramai dan boleh capai jualan ribu-ribu. Sekali tekan iklan RM1000 terus dapat RM100 ribu, kan? Belajar kat internet sahaja pun dah boleh buat iklan murah dan sales banyak. 

Alaa bagi je produk kat instafamous yang banyak followers, terus produk kita boleh jual ribu-ribu kat Instagram,kan? Bayar je mahal-mahal instafamous tu sebab produk kita confirm orang beli. Orang famous kot! 

Bila start bisnes, duit dalam bank kita dah nampak angka sampai nak beli barang tak perlu tengok harga dah. Siap boleh saving 4 angka sebulan tanpa rasa takut sebab kita orang bisnes. 

Pelanggan makin bertambah setiap hari. Lama kelamaan, kita dah ada ‘raving fans’ boleh buat duit banyak-banyak dan kita tak risau pun pasal pesaing. 

Kalau ada yang fikir sebegini, realitinya bisnes tak seindah yang disangka-sangka. 

  • Rupa-rupanya bukan mudah nak tarik pelanggan beli produk kita kalau kita sendiri tak belajar teknik yang betul dalam bisnes ini.
  • Makin lama bisnes makin sikit duit simpanan sebab kita banyak belanja pada bisnes untuk tarik ramai pelanggan tapi sebenarnya kita sedang bakar duit!
  • Bisnes setiap hari sampai kita dah kurang masa dengan anak-anak dan family sampai rasa nak kerja semula sebab bisnes ni banyak makan masa kita.
  • ​Kita dah berniaga lama tapi jualan 'stuck' tahap sama dan simpanan syarikat tak meningkat.
  • Dah penat kita tukar-tukar bisnes sampai 3-4 kali dalam masa setahun sebab nak rasa sales banyak.
  • ​Cuba zero kos marketing tapi masih lagi krik..krik, tak dapat pelanggan datang beli barang kita. Walaupun kita sentiasa tengok orang lain buat berjaya, kita buat sendiri belum tentu berjaya.

Siapa Hasbul Brothers? Dan bagaimana Hasbul Brothers boleh bantu anda? 

Kenali Siapa Hasbul Brothers
2 adik beradik, watak berbeza, saling melengkapi.
Lebih dikenali sebagai Hasbul Brothers. Kami memulakan bisnes online sejak dari zaman universiti, sebelum mengasaskan blog dan majalah online keusahawanan No 1 Malaysia, iaitu MajalahNiaga.com pada Januari 2011.

Berpengalaman selama 7 tahun membantu syarikat-syarikat SME terutamanya jenama-jenama fesyen, produk kecantikan dan bisnes perkhidmatan yang memerlukan peranan ‘strategist’ untuk merangka strategi business growth, penjenamaan dan kempen pemasaran. 

Selepas 7 tahun membantu syarikat SME dan berkongsi ilmu bisnes melalui blog MajalahNiaga.com, kami buat keputusan muncul secara ‘public’ dengan menganjurkan seminar pertama kami iaitu Seminar Marketing Bisnes Kecil.

Daripada pengalaman itu, kami membuka peluang kepada usahawan untuk menerima bimbingan eksklusif melalui program mentoring 1 tahun iaitu The Protege. 

Hasil daripada program ini, kami dapati perubahan drastik, peningkatan luar biasa, dan ‘life changing experience‘ yang dialami oleh anak didik kami.

Ada anak didik kami mengalami kerugian RM2 juta, kini berjaya capai jualan konsisten RM3-4 juta setahun.

Ada yang bermula seorang diri dari rumah, kini mempunyai 15 orang ahli pasukan.

Ada yang bermula dari kesempitan hidup, kereta ditarik, pinjaman rumah tertunggak, dikejar Ah Long, kini berjaya punyai simpanan syarikat sebanyak 6 angka, walaupun dalam masa kurang 1 tahun.

Ada yang sudah 6 tahun berniaga , jualan tak pernah melepasi RM30,000 sebulan, simpanan semakin menyusut, dan hampir ‘give up’, kini berjaya capai jualan RM80,000-RM100,000 sebulan dalam masa tak sampai 7 bulan.

Ada yang diberhentikan kerja, tidak pernah ada pengalaman buat bisnes, dibimbing oleh kami dari ZERO. Daripada tiada produk, kini dapat bina bisnes yang konsisten capai jualan RM100,000 sebulan.

Atas dasar perjuangan mahu lihat lebih ramai usahawan berjaya, kami meneruskan program-program kami bermula dengan Seminar Marketing Bisnes Kecil (MBK).

Kemudian, kami tukar nama kepada Seminar Marketing Luar Biasa (MLB), dan kini kami lancarkan program terbaru kami iaitu, Grow Your Business yang kami rangkumkan semua pengalaman kami, case study yang kami bina, proven result daripada anak didik kami untuk kami kongsikan kepada anda! Alhamdulillah. 

Ada pihak yang bertanya, “Berapa banyak award yang kami pernah terima?”.

Sejujurnya, kami pernah menolak tawaran daripada 7 penganjur awards, atas sebab ia bertentangan dengan prinsip kami pegang.

Hakikatnya, 95% awards di Malaysia adalah awards yang anda perlu ‘bayar’ dan ia ‘dibeli’, bukannya atas pencapaian sebenar usahawan tersebut. Ia mungkin tidak salah, namun ia kurang tepat dari sudut integriti.

Akhir kata, kami memegang prinsip “Kita tidak mahu 3 tahun akan datang, kita celik mata, bisnes kita masih terkial-kial di tahap sama.”

Kami percaya anda berhak ditunjukkan jalan keluar daripada masalah bisnes dan berusaha dengan cara lebih tepat untuk capai kejayaan lebih tinggi!

Apa yang anda akan dapat pelajari melalui Seminar Grow Your Business (GYB) ini? 

1. Content di’design’ Untuk Pemilik Bisnes Yang Mahu Keluar Dari Masalah Bisnes Stuck! 

Amaran : Seminar ini bukan sesi preview. GYB adalah seminar bisnes, bukan seminar motivasi. Apa yang kami janjikan 8 jam yang padat dengan ilmu, proven strategies dan real case studies yang anda akan nampak jalan untuk bawa bisnes anda ke tahap yang tinggi. Majoriti peserta mengatakan seminar ini lain daripada yang lain dan tiada satu sesi pun sia-sia untuk anda duduk dan pelajari. 

2. Comprehensive Success Blueprint

Topik bisnes yang padat dan menyeluruh menyentuh tiga isu utama dalam bisnes iaitu penjenamaan, pemasaran dan pengiraan kos. Kami akan kongsikan Langkah demi Langkah untuk ‘push’ jenama anda daripada ‘bilis’ menjadi ‘jerung’ dalam pasaran, strategi meluaskan pasaran dan kembangkan bisnes dengan profit margin yang sihat. 

3. 6 to 7 Figures Genuine Local Business Case Studies

Tiada sembang teori! Tiada buang masa dengan ‘paksa’ anda dengar perkara yang tidak perlu. Tiada sesi motivasi membosankan untuk ‘trick’ emosi anda! Ia very straightforward. Kami akan hidangkan ‘case studies’ yang ‘genuine’ dari pengalaman kami memberi ‘deep guidance’ kepada 500 usahawan pelbagai industri. 

4. Became A Game Changing and Sustainable Brand

Kita tak mahu jualan meletup segera yang hasilnya hanya sementara sekadar jadi penyedap cerita. Sebetulnya, kita mahu bina bisnes yang berkembang, jenama bertahan lebih lama yang didirikan di atas prinsip-prinsip yang murni dan mempunyai ramai ‘raving fans’.  

Kami strukturkan konten modul supaya anda mudah faham, mempunyai kejelasan untuk bertindak dan bawa pemikiran baru dalam pengalaman pembelajaran 8 jam yang mengujakan. 

Golden Triangle Formula
Jangan pelik bila bisnes masih termangu-mangu di tahap yang sama kerana hanya disebabkan mindset diri sendiri diletakkan di takuk yang sama dan lama.
Kekayaan sebenar adalah kaya di minda.
Jika anda masih takut dengan perubahan. Teragak-agak nak buat keputusan. Hari-hari buat rutin yang sama tapi niat di hati mengharapkan sales yang luar biasa.
Kemudian, bisnes ikut rentak dan kata hati kerana sentiasa berperang dengan minda sendiri.
Segalanya akan dileraikan dengan bantuan Golden Triangle Formula yang direka khas oleh kami agar mudah difahami oleh usahawan kecil seperti anda.

How To Grow Your Business
Kami tahu walau sekecil mana pun bisnes anda, ada sekelumit rasa di hati nak bisnes berkembang, tambah cawangan setiap negeri atau tambah bilangan stokist dan ejen.
Belajar macam mana nak kembangkan bisnes dengan bersistem dalam modul How To Grow Your Business. 

Modul ni akan buka mata anda sebab anda selama ni tak sedar ingatkan nak kembangkan bisnes, sales sahaja kena power tapi jika anda baiki aspek bisnes yang lain, bisnes boleh berkembang sebenarnya.
Terbukti sebab ini dah pernah terjadi kepada anak didik kami
 
5 Breakthrough Marketing Strategies
Modul ketiga ini jika diamalkan dengan betul anda pasti akan tersenyum sendiri.
Mungkin anda tak pernah termimpi nak capai sales yang anda tak pernah bayangkan.
InshaAllah, 5 strategi ini akan bantu anda tembus pasaran dengan bergaya.
Tak perlu jeling-jeling dan tiru pesaing buat apa bila dah faham dan hadam modul ini sebab anda dah tahu taktik sebenar nak kuasai pasaran dalam ‘pasar yang riuh rendah’.
Anda akan belajar bagaimana nak curi hati pelanggan tanpa perlu copywriting yang terlalu hype dan menakut-nakutkan.
Menerusi modul ini juga anda akan diasuh untuk menjadi pemimpin yang mampu jaga staff agar setia dan boleh diharapkan untuk bantu kembangkan bisnes.

Costing Mastery
Ada usahawan yang sales banyak, parcel dipos bertimbun tapi wang hasil bisnes tak nampak.
Penat digali rupanya duit dibelanjakan dekat sekian sekian tapi bila dikira semula untung sikit tak berbaloi kadangkala negatif.
Belajar urus kos bisnes dengan betul usahawan. Jangan biarkan duit belanja dapur simpan satu laci dengan duit bisnes.
Berhenti berrniaga cara kampung tapi harapan setinggi gunung.
Tak rugi belajar Costing Mastery untuk bantu kira betul-betul untung dan rugi supaya bisnes boleh berkembang dengan bersistem satu hari nanti.

Turn Your Customers Into Raving Fans
Kadangkala mungkin anda tertanya kenapa pelanggan bisnes anda pergi tak kembali.
Atau mungkin anda tak peduli sama sekali. Nak cari pelanggan baru kos iklan sangat besar hingga 30% dari jualan pun ada.
Jangan pandang rendah the power of existing customer. Modul ini anda akan belajar teknik ‘belai’ pelanggan sedia ada dan ‘lantik’ mereka menjadi jurucakap bisnes anda.
Nak tahu kenapa jenama ternama dunia makin berkembang, makin bertambah cawangan, makin tinggi jualan tanpa kos iklan yang tinggi?
Selepas tahu teknik ini, anda tidak lagi pandang rendah nilai pelanggan sedia ada.
Anda akan faham cara berkesan untuk jaga mereka supaya mereka beli lebih kerap, beli lebih banyak dan setia lebih lama dengan jenama anda.

Antara Jenama / Syarikat Yang Telah Dibimbing Oleh Hasbul Brothers
Antara Kejayaan Yang Dicapai Oleh Peserta Grow Your Business 
Sangka produk dah tak relevan, rupanya ‘ilmu’ yang tak top up
Sebelum join GYB, Puan Azleen kata beliau serius juga berniaga tapi bila bisnes tak disantuni dengan ilmu, ianya bukan mudah.

“Saya buat apa yang saya belajar dalam seminar GYB dan bulan lepas, bulan pertama saya berniaga dengan ilmu, sales saya capai RM139k sebulan”- Puan Azleen.

Puan Azleen, Founder Manis Brownie Donut
Strategi ‘new channel’ dan ‘new packaging’ berjaya naikkan brand kosmetik wanita ini
Awal berbisnes, Kamelia Cosmetics guna strategi marketing di Facebook dan Instagram kemudian beralih kepada marketing di Twitter.

“Saya dengar advise Tuan Hasbul ‘Aqill kata di Twitter lebih ramai anak muda yang educated dan gesa saya untuk beralih ke Twitter,” kata Puan Kamelia.

Puan Kamelia, Founder Kamelia Cosmetics
Berguru dalam bisnes membuahkan hasil apabila pemuda ini raih 7 angka walaupun PKP 1.0
Pernah jatuh tak bermakna jatuh selamanya. Tuan Amir segera mencari guru dan bertemu Hasbul Brothers.
Antara punca beliau pernah mengalami kejatuhan sales adalah tidak selongkar masalah team.

Terbukti dengan dekati masalah team, ejen beliau bertambah daripada 20 orang hingga 1200 orang kini.

Tuan Amir Husainy, Founder Fevits Beauty Skin
Ilmu jaga ‘raving fans’ buatkan pisang cheese beliau menjadi pilihan utama
Pengalaman pelanggan adalah perkara yang sangat beliau titik beratkan.

Beliau pernah hubungi 80 pelanggan sehari dan tanya mereka apa lagi yang perlu diperbaiki untuk jaga kesedapan pisang cheese milik beliau.

Puan Nadwa, Founder Bananas Pisang Cheese
Simpanan cecah 5 angka selepas tahu punca utama salesnya stuck di tahap yang sama
Pernah alami sales stuck lebih kurang RM8k setiap bulan selama 5 tahun meniaga.

Kini, saving syarikat Mr Wow Laksa dah capai RM70k walaupun hanya meniaga di tepi jalan.

Antara pesan beliau, duit bisnes yang keluar masuk perlu dicatat dan walaupun meniaga tepi jalan perlu ada mindset untuk berkembang.

Tuan Zulhelmi, Founder Mr Wow Laksa
Berani hire staff, sales meningkat dari 4 angka ke 5 angka sebulan
Semenjak beliau hire team untuk hasilkan konten yang lebih berkualiti dan lebih tersusun, sales mula meningkat dari RM5k, RM30k, RM40k hingga capai RM80k sekarang.

Kini sudah ada enam staff dalam Mimpi Cakes yang memegang jawatan sebagai Digital Marketer, Assistant Baker, Sales Consultant, Designer dan Content Writer.

Puan Diana, Founder Mimpi Cakes

Seminar Grow Your Business (GYB) dipancarkan secara 100% online menerusi ZOOM

ONLINE ZOOM WEBINAR
Tarikh: 16 & 17 Oktober 2021
Hari: Sabtu dan Ahad
Masa: 7.30AM – 6.30PM

Berapa saya perlu laburkan untuk ilmu yang boleh bantu saya grow kan lagi bisnes saya ni?  

  • E-tiket : Akses Seminar GYB Pada 16 & 17 Oktober 2021 (2 Hari).
  • (VIP Sahaja) Akses Hari Kedua: Grow Your Sales Pada 17 Oktober 2021.
  • ​E - Seminar Summary
  • ​E - Workbook
  • ​​E-tiket : Akses Seminar GYB Pada 16 Oktober 2021 (1 Hari).
  • ​E - Workbook
  • E-tiket : Akses Seminar GYB Pada 16 & 17 Oktober 2021 (2 Hari).
  • (VIP Sahaja) Akses Hari Kedua: Grow Your Sales Pada 17 Oktober 2021.
  • ​E - Seminar Summary
  • ​E - Workbook
  • E-tiket : Akses Seminar GYB Pada 16 & 17 Oktober 2021 (2 Hari).
  • (VIP Sahaja) Akses Hari Kedua: Grow Your Sales Pada 17 Oktober 2021.
  • ​E - Seminar Summary
  • ​E - Workbook
  • E-tiket : Akses Seminar GYB Pada 14 & 15 Ogos 2021 (2 Hari).
  • (VIP Sahaja) Akses Hari Kedua: Grow Your Sales Pada 15 Ogos 2021.
  • ​E - Seminar Summary
  • ​E - Workbook
Kami terima feedback positif setiap kali Seminar GYB ini melabuhkan tirainya. 

Apa yang bakal dipelajari di Seminar Grow Your Business Ini?

  • Gah jualan banyak tapi hujung bulan untung tiada? Sampai bila anda nak mampu bertahan dengan masalah ini?
  • Berniaga hanya sekadar di pinggiran? Pelanggan datang dan pergi. Nak buat marketing pun tak reti. Bila buat bisnes asyik ‘berdoa’ pelanggan datang sendiri tanpa usaha apa-apa. Sampai bila nak buat bisnes sebegitu rupa?  Sebenarnya kita lah yang menyantau bisnes sendiri! Pelanggan tak nampak sebab, kita yang tak buat marketing!
  • Sampai bila kita nak bergantung pada FB Ads, IG Ads untuk dapatkan pelanggan? Stop sahaja iklan, pelanggan tiada. Lepas tu risau kos iklan meningkat. Padahal kita yang tak pernah jaga pelanggan. Berniaga asyik kejar duit, pelanggan terabai. Adakah dengan cara itu kita ‘deserve’ untuk jadi pilihan utama pelanggan? Adakah kita deserve untuk jadi 1 jenama ternama di pasaran?
Tanya diri betul-betul , tanya banyak kali. Adakah anda serius dan nekad untuk keluar dari perangkap bisnes suam-suam kuku, bisnes yang tunggu masa untuk TERKUBUR, bisnes yang untungnya kejap ada kejap tiada, bisnes yang tiada hala tuju, nak dibawa ke mana bisnes ini 10 tahun akan datang?

Anda masih rasa situasi di atas itu normal? Anda masih berkeras hati dan tak mahu buat apa-apa perubahan? 



Tapi….

Untuk usahawan yang nekad dibantu oleh kami, tahniah! Kami ‘eksited’ untuk tunjukkan jalan, berkongsi daripada pengalaman kami sendiri, berikan sebanyak mungkin contoh kes study untuk anda pelajari.

Anda pulang dengan menjadi insan berbeza tahap pemikiran, tahap kesedaran. Dan anda bawa pulang semangat berkobar-kobar untuk bertindak segera, untuk ubah nasib bisnes anda, tahap kewangan anda dan anda mula percaya pada diri untuk capai segala impian anda yang tertangguh selama ini.

Anda bila lagi? Daftar sekarang.

Inilah Masa Untuk Anda Grow kan Bisnes Anda

  • E-tiket : Akses Seminar GYB Pada 16 & 17 Oktober 2021 (2 Hari).
  • (VIP Sahaja) Akses Hari Kedua: Grow Your Sales Pada 16 Oktober 2021.
  • ​E - Seminar Summary
  • ​E - Workbook
  • E-tiket : Akses Seminar GYB Pada 16 & 17 Oktober 2021 (2 Hari).
  • (VIP Sahaja) Akses Hari Kedua: Grow Your Sales Pada 16 Oktober 2021.
  • ​E - Seminar Summary
  • ​E - Workbook
  • E-tiket : Akses Seminar GYB Pada 16 & 17 Oktober 2021 (2 Hari).
  • (VIP Sahaja) Akses Hari Kedua: Grow Your Sales Pada 16 Oktober 2021.
  • ​E - Seminar Summary
  • ​E - Workbook
  • E-tiket : Akses Seminar GYB Pada 14 & 15 Ogos 2021 (2 Hari).
  • (VIP Sahaja) Akses Hari Kedua: Grow Your Sales Pada 15 Ogos 2021.
  • ​E - Seminar Summary
  • ​E - Workbook

Pendaftaran Seminar Grow Your Business (GYB) ini akan dibuka pada
15 September 2021 Jam 12 Tengahari.

Nak dapatkan harga tiket Seminar GYB serendah RM15?
Daftar WAITING LIST sekarang!


Copyright 2021. All Rights Reserved.
Every effort has been made to accurately represent this product and its potential. There is no guarantee that you will earn exact amount of money using the techniques and ideas in these materials. Examples in these materials are not to be interpreted as a promise or guarantee of specific amount of earnings. Earning potential is entirely dependent on the person using our product, ideas and techniques. We do not position this product as a “get rich scheme.”Your level of success in attaining the results claimed in our materials depends on the time you devote to the program, ideas and techniques mentioned, your finances, knowledge and various skills. Since these factors differ according to individuals, we cannot guarantee your success or income level. Nor are we responsible for any of your actions. Materials in our product and our website may contain information that includes or is based upon forward-looking statements within the meaning of the securities litigation reform act of 1995. Forward-looking statements give our expectations or forecasts of future events. You can identify these statements by the fact that they do not relate strictly to historical or current facts. They use words such as “anticipate,” “estimate,” “expect,” “project,” “intend,” “plan,” “believe,” and other words and terms of similar meaning in connection with a description of potential earnings or financial performance. Any and all forward looking statements here or on any of our sales material are intended to express our opinion of earnings potential. Many factors will be important in determining your actual results and no guarantees are made that you will achieve results similar to ours or anybody else’s, in fact no guarantees are made that you will achieve any results from our ideas and techniques in our material.
This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.
Powered By ClickFunnels.com