PERHATIAN : Khas untuk usahawan yang alami masalah bisnes 'stuck' dan serius mahu pelajari 'the secret of unstoppable business growth'. 
Siapa Lagi Yang Nak Kami Tunjukkan Cara Grow Bisnes 10X Ganda, Penetrate Pasaran Dengan Bergaya Walaupun Persaingan Sesak, Capai Simpanan Syarikat 6 Angka Dan Bina Raving Fans Yang Tergila-gilakan Produk Dan Servis Anda
AMARAN - Seminar ini 100% tidak sesuai untuk anda yang mencari ilmu 'magik', 'fancy' dan 'hype' seperti copywriting memukau, skrip closing 'pukau'. Ia adalah program yang beri gambaran 'the big picture' maksud 'business growth' sebenar, yang bukan hanya marketing semata-mata.
AKAN DATANG! Seminar Grow Your Business  Pada 8 Ogos 2020
Pendaftaran akan dibuka pada 7 Julai 2020 dengan yuran serendah RM49!
countdown
00Years00Months00Weeks00Days00Hours00Minutes00Seconds
countdown
00Years00Months00Weeks00Days00Hours00Minutes00Seconds
Nak kami remind supaya anda tak terlepas peluang untuk menjadi individu terawal mendaftar? 
Isi borang segera.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
PERHATIAN : Khas untuk usahawan yang alami masalah bisnes 'stuck' dan serius mahu pelajari 'the secret of unstoppable business growth'. 
Siapa Lagi Yang Nak Kami Tunjukkan Cara Grow Bisnes 10X Ganda, Penetrate Pasaran Dengan Bergaya Walaupun Persaingan Sesak, Capai Simpanan Syarikat 6 Angka Dan Bina Raving Fans Yang Tergila-gilakan Produk Dan Servis Anda
AMARAN - Seminar ini 100% tidak sesuai untuk anda yang mencari ilmu 'magik', 'fancy' dan 'hype' seperti copywriting memukau, skrip closing 'pukau'. Ia adalah program yang beri gambaran 'the big picture' maksud 'business growth' sebenar, yang bukan hanya marketing semata-mata.
AKAN DATANG! Seminar Grow Your Business  Pada 8 Ogos 2020
Tawaran Super Early Bird Kini Dibuka!
countdown
00Years00Months00Weeks00Days00Hours00Minutes00Seconds
Daftar sekarang!

HAPPY HOUR

Bonus Khas Untuk 4 Orang Terawal

Rebut Bonus Eksklusif

Sesi 1-ON-1 PRIVATE Coaching Selama 2 Jam
[ bernilai RM2500 ]

Buat pertama kali dalam sejarah, kami berikan sesi pemium ini secara percuma! Anda taknak terlepas peluang bersemuka dengan Hasbul 'Ariff & Hasbul 'Aqill.

Bonus Khas Untuk Individu ke 5 hingga 15 Yang Terawal Mendaftar

Exclusive GROUP Coaching Selama 3 Jam
[ bernilai RM1999 ]

Melalui group coaching dalam skala kecil ini, anda boleh bertanya apa jua soalan bisnes dengan lebih detail. 

SUPER EARLY BIRD!

BONUS KHAS UNTUK 10 ORANG TERAWAL

Rebut Bonus Eksklusif

Bisnes Diagnosis HR, Marketing, Finance Selama 3 Jam
[ bernilai RM1499 ]

Buat pertama kali dalam sejarah, kami berikan sesi pemium ini secara percuma! Anda taknak terlepas peluang bersemuka dengan Hasbul 'Ariff & Hasbul 'Aqill.

Bonus Bernilai RM1396
PERCUMA Untuk Semua!

Khas Sewaktu Happy Hour Sale, Dapatkan Tiket VIP
pada harga RM 59 + 4 Bonus Percuma Berikut :

Bonus # 1 - Akses Siri Video Rahsia Kuasai Formula Pemasaran [bernilai RM499]


+ Hadam formula marketing yang sebenar untuk jana untung dalam kempen marketing bukan setakat angka jualan.
​+ Belajar elakkan jerangkap samar dalam pemasaran dan kurangkan kerugian.
​+ Ketahui teknik pemasaran yang berkesan bina kolam pelanggan.

Bonus # 2 - Video Marketing Funnel
[ bernilai RM299 ]


+ Ketahui funnel marketing yang betul untuk bisnes anda.
​+ Maksimakan keberkesanan setiap platform yang anda gunakan dalam marketing dengan objektif yang jelas.
​+ Hadam level-level dalam proses pemasaran.

Bonus # 3 -Akses Video Kos Sebenar [ bernilai RM299 ]


+ Belajar asas pengiraan kos dalam bisnes kecil
+ Mudah untuk difahami, kami tunjukkan contoh untuk bisnes servis dan juga produk.
​+ Elakkan langgar tembok dan kerugian dengan ilmu yang kami kongsikan

Bonus # 4 - Formula Capai 50k
 [ bernilai RM299 ]


​+ The Big Picture - Full planning bagaimana untuk rancang bisnes capai jualan RM50,000 sebulan .
+ 5 'pedal minyak' yang kita boleh tekan untuk capai jualan RM50,000 sebulan.

EARLY BIRD!

BONUS KHAS UNTUK ANDA

Formula Capai 50K
[ bernilai RM299 ]

​The Big Picture - Full planning bagaimana untuk rancang bisnes capai jualan RM50,000 sebulan . 5 'pedal minyak' yang kita boleh tekan untuk capai jualan RM50,000 sebulan

LAST CALL!

BONUS KHAS UNTUK ANDA

High Converting Copywriting Structure
[ bernilai RM399 ]

​​Buntu nak tulis copywriting? Bonus ini bantu untuk anda faham dan hadam minda pelanggan supaya kita tak kering idea untuk hasilkan copywriting menjual.  Kita akan mudah faham apabila ada contoh iklan yang dah PROVEN.
​ 5 ‘TESTED’ & PROVEN ’template headline yang bantu anda tulis HEADLINE dalam tempoh kurang 60 saat!

Antara Kejayaan Yang Dicapai Oleh Peserta Grow Your Business 
“Saya tak sangka selama ini, isu saya bukan isu marketing sebenarnya..”
Kebanyakan seminar yang saya pergi, semua ajar marketing je. Tapi Hasbul Brothers ajar saya cara nak jaga customer dan buat bisnes dengan betul. Sebelum ni saya ingat, nak naikkan bisnes ni cuma perlu marketing je, tapi setelah saya perbetulkan pengurusan saya, saya tak sangka bisnes saya grow dengan mudah. 

Pengasas syarikat MariMOGO

“Sekarang saya ada team sendiri dan pemasaran saya lebih agresif”
Sebelum ni, marketing, sales, cuci kereta semua saya buat sendiri. Selepas saya jumpa Hasbul Brothers sekarang saya ada team sendiri dan pemasaran saya lebih agresif yang akhirnya dapat membuka ruang untuk saya membuka banyak lagi cawangan Kasi Clean.
Pengasas syarikat KasiClean

"Kalau saya tak jumpa dengan HasbulBrothers, saya rasa saya dah bekerja semula"
Dalam banyak-banyak kelas yang kami pergi, saya nampak hanya HasbulBrothers yang betul-betul boleh bantu orang macam kami. Dengan bermodalkan RM400, kami boleh konsisten mencapai angka jualan RM50k – RM60k sebulan hasil tunjuk ajar daripada Tuan Hasbul Ariff dan Tuan Hasbul Aqill dalam program TheProtege

Pengasas jenama pakaian kanak-kanak,ChikuChak

"..Lain Dari Yang Lain. Hasbul Brothers Jujur dan ikhlas untuk bantu.Mereka sangat menjaga kami "
"Hasbul Brothers ni dia lain dari yang lain", jawab Tuan Amir. 
" HasbulBrothers Jujur dan ikhlas untuk bantu.Mereka sangat menjaga kami"
Dalam masa seminggu, sales melonjak kepada RM80ribu. Puan NorFathiah turut memperbaiki hubungan dengan ejennya. Mereka berdua lega mempunyai mentor yang mereka boleh rujuk untuk beri pendapat.

Pengasas syarikat Fellica Empire

“Saya tak sangka selama ini, isu saya bukan isu marketing sebenarnya..”
Kebanyakan seminar yang saya pergi, semua ajar marketing je. Tapi Hasbul Brothers ajar saya cara nak jaga customer dan buat bisnes dengan betul. Sebelum ni saya ingat, nak naikkan bisnes ni cuma perlu marketing je, tapi setelah saya perbetulkan pengurusan saya, saya tak sangka bisnes saya grow dengan mudah. 

Pengasas syarikat Awantona

“Saya ingatkan angka sales tu untung. Saya silap.. dah 2 kali hampir jual bisnes..”

.

Pengasas syarikat Love 2 Bake

  • Guna je teknik marketing apa-apa mesti mudah nak buat sales dan tidak perlu spend duit banyak-banyak untuk dapat sales ribu-ribu. Kita pun cuma duduk rumah depan laptop sambil layan anak-anak,  tak perlu susah-susah dan duit masuk ke bank dengan senang kan?
  • Belajar kat media sosial Youtube dan Facebook je untuk bisnes dah boleh buat iklan produk dikenali ramai dan boleh capai jualan ribu-ribu kan? Sekali tekan iklan RM1000 terus dapat RM100 ribu kan? Belajar kat internet sahaja pun dah boleh buat iklan murah dan sales banyak. Google dan Youtube kan ada!
  • ​Alaa bagi je produk kat instafamous yang banyak followers, terus produk kita boleh jual ribu-ribu kat instagram kan? Bayar je mahal-mahal instafamous tu sebab produk kita confirm orang beli. Orang famous kot!
  • ​Bila start bisnes duit dalam bank kita dah nampak angka sampai nak beli barang tak perlu tengok harga dah. Siap boleh buat saving 4 angka sebulan tanpa rasa takut sebab kita kan orang bisnes.
  • ​Pelanggan setiap hari makin bertambah beli produk kita dan kita rasa produk kita jual tiada pesaing mampu buat. Kita berniaga seronok dan boleh buat duit banyak-banyak tanpa perlu risau akan pesaing yang banyak kat pasaran. Hidup senang dan happy je.
  • Rupa-rupanya bukan mudah nak tarik pelanggan beli produk kita kalau kita sendiri tak belajar teknik yang betul dalam bisnes ini.
  • Makin lama bisnes makin sikit duit simpanan sebab kita banyak belanja pada bisnes untuk tarik ramai pelanggan tapi sebenarnya kita sedang bakar duit!
  • Bisnes setiap hari sampai kita dah kurang masa dengan anak-anak dan family sampai rasa nak kerja semula sebab bisnes ni banyak makan masa kita.
  • ​Kita dah berniaga lama sampai 5 tahun tapi jualan tak pernah sampai RM 1 juta pertama.
  • Dah penat kita tukar-tukar bisnes sampai 3-4 produk dalam masa sebulan sebab nak rasa sales banyak.
  • ​Cuba zero kos marketing tapi masih lagi krik..krik tak dapat pelanggan datang beli barang kita. Walaupun kita sentiasa tengok orang lain buat berjaya, kita buat sendiri belum tentu berjaya.
Seminar Grow Your Business, satu program terbaru yang dibawakan khas oleh Hasbul Brothers. Ia sesuai untuk anda hadir dan pelajari bagaimana untuk mengatasi, dan mengalahkan pesaing, menembus pasaran lebih besar seterusnya membina 'raving fans' yang gilakan brand anda.



Amaran : Seminar ini bukan sesi preview. Apa yang kami janjikan, Seminar GYB  adalah seminar 8 jam yang padat dengan ilmu dan proven real strategies yang bakal bawa bisnes anda ke tahap yang berbeza - tahap melebihi apa yang anda mampu bayangkan! Kami beri jaminan anda tidak pernah dengarkan ilmu ini dalam mana-mana seminar yang anda pernah pergi.


Topik bisnes yang padat dan menyeluruh menyentuh 3 isu utama dalam bisnes iaitu penjenamaan, pemasaran dan pengiraan kos. Kami akan bongkarkan langkah demi langkah untuk ‘push’ jenama anda menjadi ‘jerung’ dalam pasaran, strategi meluaskan pasaran dan kembangkan bisnes dengan profit margin yang sihat.


Tiada sembang teori! Tiada buang masa dengan ‘paksa’ anda dengar perkara yang tidak perlu. Very straightforward! Kami dedahkan ‘case studies’ yang ‘genuine’ dari pengalaman kami memberi ‘deep guidance’ kepada 500 usahawan pelbagai industri.


Kita tidak mahu jualan meletup segera yang hasilnya hanya sementara yang sekadar jadi penyedap cerita. Sebetulnya, kita mahu bina bisnes yang berkembang dan jenama bertahan lebih lama dan punyai ramai ‘raving fans’.

PENDAFTARAN AKAN DIBUKA TEPAT JAM 9 PAGI INI

Kami Berjaya Strukturkan Content Module Supaya Anda Dapat Result Cepat & Berterusan Dalam Pengalaman Pembelajaran 8 Jam Yang Mengujakan
Kami telah meletakkan 300% komitmen untuk designkan content yang mudah untuk anda ikuti dan faham. Setiap modul ini mengambil masa 3 bulan untuk kami 'explore', mengumpulkan proven case study, real strategies, real example dari kategori-kategori bisnes berbeza yang berjaya kami temui. 

Setiap modul difokuskan mengikut aspek dan content yang tertentu supaya anda melalui pengalaman pembelajaran melalui konsep 'deep learning'.

Berikut adalah 5 modul yang kami percaya ianya memberi result yang cepat dan berterusan pada bisnes anda walaupun seminar ini hanya sesi pembelajaran yang singkat!
Golden Triangle Formula
Anda sudah ubah mindset? Nak ada mindset macam mana baru boleh jadi usahawan yang berjaya? 

Teka teki anda ini akan berakhir bila anda dengar perkongsian Golden Triangle Formula yang kami cipta khas untuk anda di dalam Seminar Grow Your Business ini.
How To Grow Your Business
Kebanyakan bisnes yang baru bermula lebih kurang 1 hingga 2 tahun, 30% darinya jatuh tersungkur. Terkejut? Itu adalah fakta! Anda nak jadi yang sewaktu dengannya? Mestilah tidak! 

Di dalam Seminar Grow Your Business, kami akan berikan banyak ilmu dan apa juga tindakan yang perlu anda lakukan untuk jenama anda bertahan dan menjadi bisnes yang luar biasa hebat.
5 Breakthrough Strategies
Kebanyakan pemilik bisnes menggunakan dan meniru strategi yang sama dan akhirnya masih ketinggalan dengan pesaing yang lain. Ini bukanlah strategi tipikal yang anda sentiasa dengar , dan bukan hanya memberikan pemahaman asas untuk anda ulangkaji sendiri. 

Tidak, kami akan bagi anda faham dan hadam 5 strategi yang mampat untuk anda dan bisnes anda supaya dapat menembusi pasaran yang selama ini terasa susah untuk anda lakukan.
Costing Mastery
Adakah anda yakin akan formula pengiraan kos bisnes anda? Atau hanya mengira keuntungan semata tanpa mengira kos-kos lain yang mungkin anda tidak pernah tahu? Buat jualan puluh ribu pun masih tak nampak keuntungan. 

Habiskan duit untuk marketing tapi semua peruntukkan bazir tanpa ada hasil yang jelas. Dalam Seminar Grow Your Business ini, kami mahu fokuskan dan memberi kesedaran kepada usahawan akan kepentingan untuk ada ilmu dan pengetahuan mengenai pengiraan kos dan kewangan bisnes. tak rugi anda belajar.
Memorable Customer Experience Strategies
Salah satu sebab usahawan serabut kepala ialah kos iklan yang makin meningkat! Sampai 30% dari jualan pun ada. Sebab apa? Anda tak tahu dan pandang rendah pengalaman pelanggan sedia ada! 

Kenapa jenama ternama dunia makin berkembang, makin bertambah cawangan, makin tinggi jualan tanpa kos iklan yang tinggi? Selepas tahu teknik ini, anda tidak lagi pandang rendah nilai pelanggan sedia ada. 

Anda akan faham cara berkesan untuk jaga mereka supaya mereka beli lebih kerap, beli lebih banyak dan setia lebih lama dengan jenama anda. 

Kenali Siapa Hasbul Brothers
2 adik beradik, watak berbeza, saling melengkapi.
Lebih dikenali sebagai Hasbul Brothers. Kami memulakan bisnes online sejak dari zaman universiti, sebelum mengasaskan blog dan majalah online keusahawanan No 1 Malaysia, iaitu MajalahNiaga.com pada Januari 2011.

Berpengalaman selama 7 tahun membantu syarikat-syarikat SME terutamanya jenama-jenama fesyen, produk kecantikan dan bisnes perkhidmatan yang memerlukan peranan ‘strategist’ untuk merangka kempen pemasaran digital.

Selepas 5 tahun membantu syarikat SME dan berkongsi ilmu bisnes melalui blog MajalahNiaga.com, kami buat keputusan muncul secara ‘public’ dengan menganjurkan seminar pertama kami iaitu Seminar Marketing Bisnes Kecil.

Daripada pengalaman itu, kami membuka peluang kepada usahawan untuk menerima bimbingan eksklusif melalui program The Protege.

Hasil dari program mentoring ini, kami dapati perubahan drastik, peningkatan luar biasa, dan ‘life changing experience‘ yang dialami oleh anak didik kami.

Ada anak didik kami mengalami kerugian RM2 juta, kini berjaya capai jualan konsisten RM3-4 juta setahun..

Ada yang bermula seorang diri dari rumah, kini mempunyai 15 orang ahli pasukan…

Ada yang bermula dari kesempitan hidup, kereta ditarik, pinjaman rumah tertunggak, dikejar Ah Long, kini berjaya punyai simpanan syarikat sebanyak 6 angka, walaupun dalam masa kurang 1 tahun.
Ada yang sudah 6 tahun berniaga , jualan tak pernah melepasi RM30,000 sebulan, simpanan semakin menyusut, dan hampir ‘give up’, kini berjaya capai jualan RM80,000-RM100,000 sebulan dalam masa tak sampai 7 bulan.

Ada yang diberhentikan kerja, tidak pernah ada pengalaman buat bisnes, dibimbing oleh kami dari ZERO. Daripada tiada produk, kini dapat bina bisnes yang konsisten capai jualan RM100,000 sebulan.

Atas dasar perjuangan mahu lihat lebih ramai usahawan berjaya, kami meneruskan program-program kami bermula dengan Seminar Marketing Bisnes Kecil (MBK).

Kemudian, kepada Seminar Marketing Luar Biasa (MLB), dan kini kami lancarkan program terbaru kami iaitu, Grow Your Business yang kami rangkumkan semua pengalaman kami, case study yang kami bina, proven result daripada anak didik kami untuk kami kongsikan kepada anda!

Ada pihak yang bertanya, “Berapa banyak award yang kami pernah terima?”.

Sejujurnya, kami pernah menolak tawaran daripada 7 penganjur awards, atas sebab ia bertentangan dengan prinsip kami pegang.

Hakikatnya, 95% awards di Malaysia adalah awards yang anda perlu ‘bayar’ dan ia ‘dibeli’, bukannya atas pencapaian sebenar usahawan tersebut. Ia mungkin tidak salah, namun ia kurang tepat dari sudut integriti.

Akhir kata, kami memegang prinsip “Kita tidak mahu 3 tahun akan datang, kita celik mata, bisnes kita tetap kekal di tahap yang sama.”

Kami percaya anda berhak ditunjukkan jalan keluar daripada masalah bisnes dan capai kejayaan lebih tinggi. Itulah perjuangan kami.
  • Gah jualan banyak tapi hujung bulan untung tiada? Sampai bila anda nak mampu bertahan dengan masalah ini?
  • Berniaga hanya sekadar di pinggiran? Pelanggan datang dan pergi. Nak buat marketing pun tak reti. Bila buat bisnes asyik ‘berdoa’ pelanggan datang sendiri tanpa usaha apa-apa. Sampai bila nak buat bisnes sebegitu rupa?  Sebenarnya kita lah yang menyantau bisnes sendiri! Pelanggan tak nampak sebab, kita yang tak buat marketing!
  • Sampai bila kita nak bergantung pada FB Ads, IG Ads untuk dapatkan pelanggan? Stop sahaja iklan, pelanggan tiada. Lepas tu risau kos iklan meningkat. Padahal kita yang tak pernah jaga pelanggan. Berniaga asyik kejar duit, pelanggan terabai. Adakah dengan cara itu kita ‘deserve’ untuk jadi pilihan utama pelanggan? Adakah kita deserve untuk jadi 1 jenama ternama di pasaran?
Tanya diri betul-betul , tanya banyak kali. Adakah anda serius dan nekad untuk keluar dari perangkap bisnes suam-suam kuku, bisnes yang tunggu masa untuk TERKUBUR, bisnes yang untungnya kejap ada kejap tiada, bisnes yang tiada hala tuju, nak dibawa ke mana bisnes ini 10 tahun akan datang?

Anda masih rasa situasi di atas itu normal? Anda masih berkeras hati dan tak mahu buat apa-apa perubahan? 



Tapi….

Untuk usahawan yang nekad dibantu oleh kami, tahniah! Kami ‘eksited’ untuk tunjukkan jalan, berkongsi daripada pengalaman kami sendiri, berikan sebanyak mungkin contoh kes study untuk anda pelajari.

Anda pulang dengan menjadi insan berbeza tahap pemikiran, tahap kesedaran. Dan anda bawa pulang semangat berkobar-kobar untuk bertindak segera, untuk ubah nasib bisnes anda, tahap kewangan anda dan anda mula percaya pada diri untuk capai segala impian anda yang tertangguh selama ini.
Berapa Nilai Sebenar Tiket Seminar GYB ni?
PAKEJ SEMINAR GROW YOUR BUSINESS
VIP
-------
Harga Normal : RM199
  • Sales Growth Masterclass
    Live 5 Hours [bernilai RM 1, 999]
  • E -Ticket : Whole Day Access
  • ​E - Seminar Summary
  • ​E - workbook
Economy
---------
Harga Normal : RM149
  • ​​E - Ticket : Whole Day Access
  • E - Summary
  • ​​E - workbook
Basic
-------
Harga Normal : RM99
  • ​​E - Ticket : Whole Day Access
  • ​​​E - workbook
Inilah Masanya Untuk Anda Grow kan Bisnes Anda!
HAPPY HOUR VIP RM 49 + 5 FREE BONUS (RM 3,896 )
SUPER EARLY BIRD VIP RM 59 / 
ECONOMY RM39 + 4 BONUS ( RM2,895 )
EARLY BIRD VIP RM 69 / ECONOMY RM59
LAST CALL VIP RM 89 / BASIC RM20 + 1 BONUS ( RM399 )
Rebut Tiket VIP pada harga RM59. Daftar Sekarang!

Copyright 2020. All Rights Reserved.
Every effort has been made to accurately represent this product and its potential. There is no guarantee that you will earn exact amount of money using the techniques and ideas in these materials. Examples in these materials are not to be interpreted as a promise or guarantee of specific amount of earnings. Earning potential is entirely dependent on the person using our product, ideas and techniques. We do not position this product as a “get rich scheme.”Your level of success in attaining the results claimed in our materials depends on the time you devote to the program, ideas and techniques mentioned, your finances, knowledge and various skills. Since these factors differ according to individuals, we cannot guarantee your success or income level. Nor are we responsible for any of your actions. Materials in our product and our website may contain information that includes or is based upon forward-looking statements within the meaning of the securities litigation reform act of 1995. Forward-looking statements give our expectations or forecasts of future events. You can identify these statements by the fact that they do not relate strictly to historical or current facts. They use words such as “anticipate,” “estimate,” “expect,” “project,” “intend,” “plan,” “believe,” and other words and terms of similar meaning in connection with a description of potential earnings or financial performance. Any and all forward looking statements here or on any of our sales material are intended to express our opinion of earnings potential. Many factors will be important in determining your actual results and no guarantees are made that you will achieve results similar to ours or anybody else’s, in fact no guarantees are made that you will achieve any results from our ideas and techniques in our material.
This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.