Luangkan masa 2 hari Untuk kukuhkan fundamental bisnes supaya dapat grab peluang & grow lebih tinggi pada 2022. 

Siapa Lagi Yang Nak Kami Tunjukkan Cara Grow Bisnes 10X Ganda Selepas Fasa Pandemik, Penetrate Pasaran Dengan Bergaya Walaupun Persaingan Sesak, Ramai Pesaing Buang Harga Dan Elak Rugi, Capai Simpanan 6 Angka Walaupun Bisnes Baru Mula Serta Bina Raving Fans Yang Tergila-gilakan Produk Dan Servis Anda

AMARAN : Seminar ini 100% tidak sesuai untuk anda yang mencari ilmu 'magik' dan 'fancy' seperti copywriting 'hype', skrip closing 'memukau', dan sesi motivasi 'cliche' yang membosankan. Ia adalah program yang beri gambaran sebenar iaitu 'the big picture' tentang business growth, yang tidak fokus kepada marketing semata-mata.

Pendaftaran Seminar Grow Your Business (GYB) 18 & 19 Disember kini dibuka!

Daftar segera dengan yuran serendah RM15 sahaja!

Pendaftaran Seminar Grow Your Business (GYB) ini akan dibuka pada 15 September 2021 Jam 12 Tengahari.

Nak dapatkan harga tiket Seminar GYB serendah RM15?
Daftar WAITING LIST sekarang!

KENAPA ANDA KENA JOIN WAITING LIST GYB?

• Anda diberikan akses PERCUMA bonus daftar waiting list
• Anda akan didahulukan untuk terima SMS dan EMEL reminder daripada kami
• Anda berpeluang memenangi Fast Action Bonus untuk 300 peserta VIP terawal daftar

Kami akan email dan SMS anda sebaik sahaja pendaftaran Seminar Grow Your Business dibuka.

Sebagai bisnes owner, apakah perkara yang perlu kita elak supaya tahun 2022 kita mampu grow lebih tinggi?

bisnes stuck di tahap sama walaupun dah lama berbisnes

Bisnes dah bertahun-tahun, tapi masih struggle nak pecah sales ke angka seterusnya. Bahkan ada yang tak ambil peduli sebab kurangnya ilmu untuk kembangkan bisnes! 

masih Skeptikal nak ambil staff dan selesa berbisnes seorang diri

Dah lama bisnes, tapi masih bekerja seorang diri. Semua benda buat, bangga jadi ‘CEO’ – Chief Everything Officer. 

Sales naik, tapi untung melayang. Sampai tiada simpanan

Semakin lama berniaga, semakin susah nak menyimpan. Sales banyak tapi untung tak dapat dikesan atau tak nampak. Terima hakikat, itu bukan buat bisnes, itu buat penat! 

Berniaga dan buat marketing ikut mood

Marketing sekejap buat sekejap tidak tetapi masih ada hati nak merungut kenapa sales susah nak dapat!

Tak pandai ambil hati pelanggan sedia ada

Terkinja-kinja mencari pelanggan baru setiap hari tanpa sedar pelanggan sedia ada mula curang dengan anda. Terima kenyataan bahawa kos mencari pelanggan baru lebih mahal daripada kos menjaga pelanggan sedia ada. 

Ini bukan cakap kosong atau pandai-pandai. Ini berdasarkan survey dari peserta Seminar Grow Your Business (GYB) yang lepas. 

Berdasarkan survey kami, 50% peserta GYB berbisnes kurang dari 1 tahun dan 28% lagi sudah pun berbisnes selama 3 tahun. 

Namun, apa yang mengejutkan 91.8% daripada mereka belum berjaya lagi capai sales RM30,000 sebulan. 

Dan 71.4% pula masih lagi bekerja seorang diri tanpa ada team atau staff untuk sama-sama bangunkan bisnes.

Atas sebab inilah, kami bangunkan modul dalam Seminar Grow Your Business sesuai dengan masalah kebanyakan usahawan.

1. Content di’design’ Untuk Pemilik Bisnes Yang Mahu Keluar Dari Masalah Bisnes Stuck! 

Amaran : Seminar ini bukan sesi preview. GYB adalah seminar bisnes, bukan seminar motivasi. Apa yang kami janjikan 8 jam yang padat dengan ilmu, proven strategies dan real case studies yang anda akan nampak jalan untuk bawa bisnes anda ke tahap yang tinggi. Majoriti peserta mengatakan seminar ini lain daripada yang lain dan tiada satu sesi pun sia-sia untuk anda duduk dan pelajari. 

2. Comprehensive Success Blueprint

Topik bisnes yang padat dan menyeluruh menyentuh tiga isu utama dalam bisnes iaitu penjenamaan, pemasaran dan pengiraan kos terutamanya selepas krisis pandemik. Usah risau, kami akan kongsikan langkah demi langkah untuk ‘push’ jenama anda daripada ‘bilis’ menjadi ‘jerung’ dalam pasaran, strategi meluaskan pasaran dan kembangkan bisnes dengan profit margin yang sihat. 

3. 6 to 7 Figures Genuine Local Business Case Studies

Tiada sembang teori! Tiada buang masa dengan ‘paksa’ anda dengar perkara yang tidak perlu. Tiada sesi motivasi membosankan untuk ‘trick’ emosi anda! Ia very straightforward. Kami akan hidangkan ‘case studies’ yang ‘genuine’ dari pengalaman kami memberi ‘deep guidance’ kepada 500 usahawan pelbagai industri. 

4. Became A Game Changing and Sustainable Brand

Kita tak mahu jualan meletup segera yang hasilnya hanya sementara sekadar jadi penyedap cerita. Sebetulnya, kita mahu bina bisnes yang berkembang, jenama bertahan lebih lama yang didirikan di atas prinsip-prinsip yang murni dan mempunyai ramai ‘raving fans’.  

Tapi, AMARAN!

Jangan berangan sales anda akan mencanak tinggi selepas seminar 2 hari ini jika TIDAK: 

1. Bertindak! 

Segera bertindak dengan bijak, elak bisnes anda dijerat. Kami rungkaikan topik-topik yang rasional dan mudah untuk diaplikasikan terus pada bisnes anda. 

2. Mengaku! 

Akui bahawa ada perkara yang kita perlu tambah baik dalam bisnes! Seminar 2 hari ini pasti membuatkan anda tersentap dan tersedar bahawa bisnes anda mungkin berada di tahap kritikal dan perlu diselamatkan untuk kekal relevan dalam pasaran. 


Kesanggupan anda untuk rebuild, replan dan remodel bisnes JIKA PERLU. Keluar dari kepompong selesa, buang sifat ego dan serah diri anda untuk belajar strategi yang tepat untuk bawa bisnes ke tahap yang lebih baik. 

Tahun 2022, pasaran kembali rancak. Namun, usahawan perlu pantas untuk Adapt, Adjust & Advance dengan norma baru melalui 5 taktik ini. 

  • Rupa-rupanya bukan mudah nak tarik pelanggan beli produk kita kalau kita sendiri tak belajar teknik yang betul dalam bisnes ini.
  • Makin lama bisnes makin sikit duit simpanan sebab kita banyak belanja pada bisnes untuk tarik ramai pelanggan tapi sebenarnya kita sedang bakar duit!
  • Bisnes setiap hari sampai kita dah kurang masa dengan anak-anak dan family sampai rasa nak kerja semula sebab bisnes ni banyak makan masa kita.
  • ​Kita dah berniaga lama tapi jualan 'stuck' tahap sama dan simpanan syarikat tak meningkat.
  • Dah penat kita tukar-tukar bisnes sampai 3-4 kali dalam masa setahun sebab nak rasa sales banyak.
  • ​Cuba zero kos marketing tapi masih lagi krik..krik, tak dapat pelanggan datang beli barang kita. Walaupun kita sentiasa tengok orang lain buat berjaya, kita buat sendiri belum tentu berjaya.

Apa Mesej Yang Kita Boleh Hadam Dari Keratan Akhbar Ini?

Tak mungkin dengan ilmu, strategi dan taktik sama sebelum krisis pandemik, anda boleh menakluk pasaran pada 2022.

Pasaran sentiasa bergerak di hadapan. Bermula sekarang, perlunya usahawan ada keberanian untuk bertindak berbeza. Lihat bisnes dari perspektif yang berlainan. 
Apabila sektor ekonomi kini kembali beroperasi sepenuhnya, permintaan domestik juga semakin pulih.

Pengumuman belanjawan 2022 juga memberi jaminan bahawa market bakal kembali rancak pada tahun hadapan.

Perniagaan akan kembali pulih kerana permintaan semakin ada. Namun, sekali lagi ditegaskan pentingnya usahawan belajar untuk ‘be different’ pada tahun 2022.

Namun, bagaimana caranya?

1. Kuasa beli dari kelas pertengahan makin berkurangan

Middle class (M40) atau kelas pertengahan dikenali golongan suka berbelanja. Kesan pandemik, M40 semakin berkurang jadi B40. B40 pula ada yang jatuh dalam kategori miskin tegar. Dahsyatnya kesan pandemik!   

2. Trauma nak berbelanja

Ramai “kaki shopping” sebelum pandemik dah mula alami ketakutan berbelanja. Kesan pandemik memaksa untuk berbelanja ikut kemampuan diri dan mula sedar pentingnya tabung kecemasan untuk survival jika berlaku lagi pandemik. 

3. Makin ramai hilang kerja

Mengejutkan! 40,680 kes hilang kerja setakat Ogos lepas. Bila berlakunya kes sebegini, dah tentu yang ‘terlibat’ tak lagi berbelanja besar.

Kesan lain bila ramai hilang kerja, ramai pula berbisnes untuk survival mereka. Sudah tentu wujud pula competitor atau pesaing baru dalam pasaran.
Jadi, sebagai bisnes owner, anda perlu sentiasa belajar untuk adapt dengan situasi semasa supaya bisnes anda kekal relevan.

Di Seminar GYB, anda akan pelajari strategi untuk grow your business dan grow your sales walaupun betapa dahsyatnya impak pandemik ini kepada bisnes anda. 

Pendaftaran Seminar Grow Your Business (GYB) 18 & 19 Disember kini dibuka!

Pendaftaran Seminar Grow Your Business (GYB) ini akan dibuka pada 15 September 2021 Jam 12 Tengahari.

Nak dapatkan harga tiket Seminar GYB serendah RM15?
Daftar WAITING LIST sekarang!

  • E-tiket : Akses Seminar GYB Pada 18 & 19 Disember 2021 (2 Hari).
  • (VIP Sahaja) 5 Bonus Bernilai RM465 Boleh Diakses Secara Percuma.
  • ​E - Seminar Summary
  • ​E - Workbook
  • E-tiket : Akses Seminar GYB Pada 18 & 19 Disember 2021 (2 Hari).
  • (VIP Sahaja) 2 Bonus Bernilai RM148 Boleh Diakses Secara Percuma.
  • ​E - Seminar Summary
  • ​E - Workbook
  • ​​E-tiket : Akses Seminar GYB Pada 18 Disember 2021
  • E-tiket : Akses Seminar GYS Pada 19 Disember 2021
  • ​E - Workbook
  • ​​E-tiket : Akses Seminar GYB Pada 18 Disember 2021 (1 Hari).
  • ​E - Workbook

KENAPA ANDA KENA JOIN WAITING LIST GYB?

• Anda diberikan akses PERCUMA bonus daftar waiting list
• Anda akan didahulukan untuk terima SMS dan EMEL reminder daripada kami
• Anda berpeluang memenangi Fast Action Bonus untuk 300 peserta VIP terawal daftar

Kami akan email dan SMS anda sebaik sahaja pendaftaran Seminar Grow Your Business dibuka.

Jika Anda Serius nak Grow Bisnes ke tahap lebih baik pada 2022, kami sarankan untuk Pilih Tiket VIP Kerana anda bakal dapat

BONUS DAFTAR WAITING LIST

Video Capai Jualan RM50k Pertama

Ebook Formula Grow Sales

Sebaik sahaja anda daftar Waiting List, kedua-dua bonus ini boleh diakses melalui emel dan sms. 

Sila semak emel dan sms anda dalam masa 10 minit selepas daftar.

Akses 2 Hari Seminar Untuk Dalami 10 Actionable Topic Yang Anda Boleh Terus Apply Pada Bisnes

Fast Action Bonus Untuk 100 Peserta Terawal Yang Daftar Seminar GYB Pada 16 November 2021

Exclusive Online Group Consultation
bersama Hasbul Brothers
[Bernilai RM1999]

Fast Action Bonus Untuk 101 hingga 250 Peserta Yang Daftar Seminar GYB Pada 16 November 2021

Exclusive Online Group Consultation bersama Trainers 
[Bernilai RM999]

Kelas Live EXTRA bersama trainer Hasbul Brothers

Kelas Live - How To Tackle Your Customer Through Social Media
[bernilai RM149]

Anda juga bakal dapat 2 bonus tambahan untuk pastikan bisnes anda lebih bersedia pada tahun 2022!

Video Marketing Funnel
[bernilai RM299]

+ Ketahui funnel marketing yang betul untuk bisnes anda.
​+ Maksimakan keberkesanan setiap platform yang anda gunakan dalam marketing dengan objektif yang jelas.
​+ Hadam level-level dalam proses pemasaran.

Tactical Sales Boosting
[Bernilai RM149]

+ Bagaimana nak cari audience yang tepat dan dah bersedia nak hulur duit membeli dengan anda. 
+ Prinsip untuk tingkatkan angka jualan. Apakah cara yang paling tepat untuk elak duit lesap banyak tetapi angka jualan tidak bertambah?
+ Strategi untuk rangka ‘customer journey’ anda dengan lebih jelas!

Bonus Ekstra Untuk Peserta Yang Mendaftar Seminar GYB Pada 7 Oktober 2021 sebelum jam 12:00 tgh malam

Bonus # 1 - Sales Ninja Technique
[bernilai RM199]


+ Ketahui cara menjadi seorang sales closer yang meyakinkan
+ Kuasai teknik handle soalan prospek guna sales flow yang betul
+ Pelajari strategi follow up prospek dengan bergaya.

Anda juga bakal dapat 4 bonus tambahan untuk pastikan bisnes anda lebih bersedia pada tahun 2022!

Jadi, inilah masanya untuk anda grow kan Bisnes Anda!
Pendaftaran akan dibuka pada 15 September 2021 Jam 12 Tengahari.
Daftar waiting list sekarang!

Antara Jenama / Syarikat Yang Telah Dibimbing Oleh Hasbul Brothers
Antara Kejayaan Yang Dicapai Oleh Peserta Grow Your Business 
Sangka produk dah tak relevan, rupanya ‘ilmu’ yang tak top up
Sebelum join GYB, Puan Azleen kata beliau serius juga berniaga tapi bila bisnes tak disantuni dengan ilmu, ianya bukan mudah.

“Saya buat apa yang saya belajar dalam seminar GYB dan bulan lepas, bulan pertama saya berniaga dengan ilmu, sales saya capai RM139k sebulan”- Puan Azleen.

Puan Azleen, Founder Manis Brownie Donut
Strategi ‘new channel’ dan ‘new packaging’ berjaya naikkan brand kosmetik wanita ini
Awal berbisnes, Kamelia Cosmetics guna strategi marketing di Facebook dan Instagram kemudian beralih kepada marketing di Twitter.

“Saya dengar advise Tuan Hasbul ‘Aqill kata di Twitter lebih ramai anak muda yang educated dan gesa saya untuk beralih ke Twitter,” kata Puan Kamelia.

Puan Kamelia, Founder Kamelia Cosmetics
Berguru dalam bisnes membuahkan hasil apabila pemuda ini raih 7 angka walaupun PKP 1.0
Pernah jatuh tak bermakna jatuh selamanya. Tuan Amir segera mencari guru dan bertemu Hasbul Brothers.
Antara punca beliau pernah mengalami kejatuhan sales adalah tidak selongkar masalah team.

Terbukti dengan dekati masalah team, ejen beliau bertambah daripada 20 orang hingga 1200 orang kini.

Tuan Amir Husainy, Founder Fevits Beauty Skin
Ilmu jaga ‘raving fans’ buatkan pisang cheese beliau menjadi pilihan utama
Pengalaman pelanggan adalah perkara yang sangat beliau titik beratkan.

Beliau pernah hubungi 80 pelanggan sehari dan tanya mereka apa lagi yang perlu diperbaiki untuk jaga kesedapan pisang cheese milik beliau.

Puan Nadwa, Founder Bananas Pisang Cheese
Simpanan cecah 5 angka selepas tahu punca utama salesnya stuck di tahap yang sama
Pernah alami sales stuck lebih kurang RM8k setiap bulan selama 5 tahun meniaga.

Kini, saving syarikat Mr Wow Laksa dah capai RM70k walaupun hanya meniaga di tepi jalan.

Antara pesan beliau, duit bisnes yang keluar masuk perlu dicatat dan walaupun meniaga tepi jalan perlu ada mindset untuk berkembang.

Tuan Zulhelmi, Founder Mr Wow Laksa
Berani hire staff, sales meningkat dari 4 angka ke 5 angka sebulan
Semenjak beliau hire team untuk hasilkan konten yang lebih berkualiti dan lebih tersusun, sales mula meningkat dari RM5k, RM30k, RM40k hingga capai RM80k sekarang.

Kini sudah ada enam staff dalam Mimpi Cakes yang memegang jawatan sebagai Digital Marketer, Assistant Baker, Sales Consultant, Designer dan Content Writer.

Puan Diana, Founder Mimpi Cakes
Kami terima feedback positif setiap kali Seminar GYB ini melabuhkan tirainya. 

Siapa Hasbul Brothers? Dan bagaimana Hasbul Brothers boleh bantu anda? 

Kenali Siapa Hasbul Brothers
2 adik beradik, watak berbeza, saling melengkapi.
Kenali Siapa Hasbul Brothers
• Mengasaskan blog dan majalah online keusahawanan iaitu MajalahNiaga.com.

• Muncul secara ‘public’ melalui Seminar Marketing Bisnes Kecil (MBK).
• Hasil daripada program ini, kami dapati ada perubahan drastik, peningkatan luar biasa dan ‘life changing experience’ yang dialami oleh anak didik kami.

• Atas dasar perjuangan mahu lihat lebih ramai usahawan berjaya, Seminar Marketing Bisnes Kecil (MBK) digantikan pula kepada Seminar Marketing Luar Biasa (MLB).

• Dan kini Seminar Grow Your Business (GYB) amat istimewa bagi kami. Seminar ini merangkumi semua pengalaman kami, case study yang kami bina dan proven result dari anak didik kami.
• Melalui Seminar Grow Your Business (GYB), ramai usahawan mendapat kefahaman yang jelas untuk ‘Grow Your Business’ dan ‘Grow Your Sales’.
Anak Didik Hasbul Brothers
Ramai yang bertanya kami, “Hasbul Brothers ni hanya bantu bisnes besar je ke?” Prinsip kami “Kita tidak mahu 3 tahun akan datang, kita celik mata, bisnes kita masih terkial-kial di tahap sama.”

Kami mengalu-alukan anda yang baru nak kenal dunia bisnes, yang masih setahun jagung berbisnes dan bisnes dah lama tapi ada masalah bisnes untuk bersama Hasbul Brothers.

• Ada anak didik kami yang mengalami kerugian RM2 juta, kini berjaya capai jualan konsisten RM3-4 juta setahun.
• Ada yang bermula seorang diri dari rumah, kini mempunyai 15 orang ahli pasukan.
• Ada yang bermula dari kesempitan hidup, kereta ditarik, pinjaman rumah tertunggak, dikejar Ah Long, kini berjaya punyai simpanan syarikat 6 angka dalam masa kurang 1 tahun.
• Ada yang 6 tahun berniaga stuck pada RM30,000 sebulan, simpanan menyusut dan hampir putus asa. Kini berjaya capai jualan RM80,000 hingga RM100,000 sebulan dalam masa tak sampai 7 bulan.

Dan ramai lagi anak didik kami yang ada peningkatan drastik dan membanggakan. Kami percaya anda berhak ditunjukkan jalan keluar daripada masalah bisnes dan berusaha dengan cara lebih tepat untuk capai kejayaan lebih tinggi.
Award Hasbul Brothers
Ada pihak yang bertanya, “Berapa award yang kami pernah terima?”

Sejujurnya, kami pernah menolak tawaran daripada 7 penganjur awards, atas sebab ia
bertentangan dengan prinsip kami pegang.

Hakikatnya, 95% award di Malaysia adalah awards yang anda perlu ‘bayar’ dan ia ‘dibeli’ bukannya atas pencapaian sebenar usahawan tersebut. Ia mungkin tak salah, namun ia kurang tepat dari sudut integriti.
Laburkan masa anda selama 2 hari untuk pelajari dan dalami 10 topik yang actionable & realistik ini
  • Gah jualan banyak tapi hujung bulan untung tiada? Sampai bila anda nak mampu bertahan dengan masalah ini?
  • Berniaga hanya sekadar di pinggiran? Pelanggan datang dan pergi. Nak buat marketing pun tak reti. Bila buat bisnes asyik ‘berdoa’ pelanggan datang sendiri tanpa usaha apa-apa. Sampai bila nak buat bisnes sebegitu rupa?  Sebenarnya kita lah yang menyantau bisnes sendiri! Pelanggan tak nampak sebab, kita yang tak buat marketing!
  • Sampai bila kita nak bergantung pada FB Ads, IG Ads untuk dapatkan pelanggan? Stop sahaja iklan, pelanggan tiada. Lepas tu risau kos iklan meningkat. Padahal kita yang tak pernah jaga pelanggan. Berniaga asyik kejar duit, pelanggan terabai. Adakah dengan cara itu kita ‘deserve’ untuk jadi pilihan utama pelanggan? Adakah kita deserve untuk jadi 1 jenama ternama di pasaran?
Tanya diri betul-betul , tanya banyak kali. Adakah anda serius dan nekad untuk keluar dari perangkap bisnes suam-suam kuku, bisnes yang tunggu masa untuk TERKUBUR, bisnes yang untungnya kejap ada kejap tiada, bisnes yang tiada hala tuju, nak dibawa ke mana bisnes ini 10 tahun akan datang?

Anda masih rasa situasi di atas itu normal? Anda masih berkeras hati dan tak mahu buat apa-apa perubahan? 



Tapi….

Untuk usahawan yang nekad dibantu oleh kami, tahniah! Kami ‘eksited’ untuk tunjukkan jalan, berkongsi daripada pengalaman kami sendiri, berikan sebanyak mungkin contoh kes study untuk anda pelajari.

Anda pulang dengan menjadi insan berbeza tahap pemikiran, tahap kesedaran. Dan anda bawa pulang semangat berkobar-kobar untuk bertindak segera, untuk ubah nasib bisnes anda, tahap kewangan anda dan anda mula percaya pada diri untuk capai segala impian anda yang tertangguh selama ini.

Kami tak nak anda ada sebarang keraguan untuk sertai seminar Grow Your Business (GYB) 2 hari ini. 

Jika ini kata-kata yang bermain di fikiran anda:

“Nanti ajar pasal marketing la tu. Tak habis-habis marketing, semua marketing dari langit aku dah buat, sama je sales.”

Seminar ini bukan seminar marketing semata-mata. Ada 3 FOKUS utama dalam seminar 2 hari ini yang kami tekankan iaitu ilmu kembangkan bisnes, ilmu naikkan sales dan knowledge sebenar marketing.

“Mesti cerita kisah jatuh bangun orang, kereta besar, rumah besar. Bukan belajar ilmu bisnes sangat pun.” 

Seminar ini bersifat adult learning dan straight forward (tidak sembang kisah jatuh bangun hidup orang). Ada DUA KRITERIA perkongsian dalam seminar ini iaitu pengisian bisnes sebenar dan case study usahawan yang berjaya kembangkan bisnes bersama kami.

Dah tak sabar nak kembangkan bisnes lebih tinggi pada 2022?

Join channel telegram sekarang untuk kami remind tarikh pelancaran tiket seminar GYB!

Dah tak sabar nak kembangkan bisnes lebih tinggi pada 2022?

Daftar Seminar Grow Your Business (GYB) sekarang!

  • ​​E-tiket : Akses Seminar GYB Pada 18 Disember 2021
  • E-tiket : Akses Seminar GYS Pada 19 Disember 2021
  • ​E - Workbook
  • ​​E-tiket : Akses Seminar GYB Pada 18 Disember 2021 (1 Hari).
  • ​E - Workbook
  • E-tiket : Akses Seminar GYB Pada 18 & 19 Disember 2021 (2 Hari).
  • (VIP Sahaja) 5 Bonus Bernilai RM465 Boleh Diakses Secara Percuma.
  • ​E - Seminar Summary
  • ​E - Workbook
  • ​​E-tiket : Akses Seminar GYB Pada 18 & 19 Disember 2021 (2 Hari).
  • ​E - Workbook
  • E-tiket : Akses Seminar GYB Pada 18 & 19 Disember 2021 (2 Hari).
  • (VIP Sahaja) 2 Bonus Bernilai RM148 Boleh Diakses Secara Percuma.
  • ​E - Seminar Summary
  • ​E - Workbook
  • ​​E-tiket : Akses Seminar GYB Pada 18 & 19 Disember 2021 (2 Hari).
  • ​E - Workbook

Pendaftaran Seminar Grow Your Business (GYB) ini akan dibuka pada
15 September 2021 Jam 12 Tengahari.

Nak dapatkan harga tiket Seminar GYB serendah RM15?
Daftar WAITING LIST sekarang!

Ada pertanyaan tentang Seminar Grow Your Business atau perlukan bantuan dengan pendaftaran?

014 363 7633 (En Kameel)


Copyright 2021. All Rights Reserved.
Every effort has been made to accurately represent this product and its potential. There is no guarantee that you will earn exact amount of money using the techniques and ideas in these materials. Examples in these materials are not to be interpreted as a promise or guarantee of specific amount of earnings. Earning potential is entirely dependent on the person using our product, ideas and techniques. We do not position this product as a “get rich scheme.”Your level of success in attaining the results claimed in our materials depends on the time you devote to the program, ideas and techniques mentioned, your finances, knowledge and various skills. Since these factors differ according to individuals, we cannot guarantee your success or income level. Nor are we responsible for any of your actions. Materials in our product and our website may contain information that includes or is based upon forward-looking statements within the meaning of the securities litigation reform act of 1995. Forward-looking statements give our expectations or forecasts of future events. You can identify these statements by the fact that they do not relate strictly to historical or current facts. They use words such as “anticipate,” “estimate,” “expect,” “project,” “intend,” “plan,” “believe,” and other words and terms of similar meaning in connection with a description of potential earnings or financial performance. Any and all forward looking statements here or on any of our sales material are intended to express our opinion of earnings potential. Many factors will be important in determining your actual results and no guarantees are made that you will achieve results similar to ours or anybody else’s, in fact no guarantees are made that you will achieve any results from our ideas and techniques in our material.
This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.
Powered By ClickFunnels.com