PERHATIAN : Khas untuk usahawan yang alami masalah bisnes 'stuck' dan serius mahu pelajari 'the secret of unstoppable business growth'. 
Siapa Lagi Yang Nak Kami Tunjukkan Cara Grow Bisnes 10X Ganda, Penetrate Pasaran Dengan Bergaya Walaupun Persaingan Sesak, Capai Simpanan Syarikat 6 Angka Dan Bina Raving Fans Yang Tergila-gilakan Produk Dan Servis Anda
AMARAN - Seminar ini 100% tidak sesuai untuk anda yang mencari ilmu 'magik', 'fancy' dan 'hype' seperti copywriting memukau, skrip closing 'pukau'. Ia adalah program yang beri gambaran 'the big picture' maksud 'business growth' sebenar, yang bukan hanya marketing semata-mata.
AKAN DATANG! Seminar Grow Your Business  Pada 8 Ogos 2020
Pendaftaran akan dibuka pada 7 Julai 2020 dengan yuran serendah RM49!
countdown
00Years00Months00Weeks00Days00Hours00Minutes00Seconds
countdown
00Years00Months00Weeks00Days00Hours00Minutes00Seconds
Nak kami remind supaya anda tak terlepas peluang untuk menjadi individu terawal mendaftar? 
Isi borang segera.
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Siapa Lagi Nak Kami Tunjukkan Cara Grow Bisnes 10x Ganda Lebih Baik, Penetrate Pasaran Dengan Lebih Bijak Walaupun Persaingan Sesak, Cara Betul Gandakan Simpanan Syarikat Dan Bina Raving Fans Yang Bantu Naikkan Jenama Anda!

AMARAN - Seminar ini 100% tidak sesuai untuk anda yang mencari ilmu 'magik' dan 'fancy' seperti copywriting 'hype', skrip closing 'memukau', dan sesi motivasi 'cliche' yang membosankan. Ia adalah program yang beri gambaran sebenar iaitu 'the big picture' tentang business growth, yang tidak fokus kepada marketing semata-mata.
AMARAN - Seminar ini 100% tidak sesuai untuk anda yang mencari ilmu 'magik' dan 'fancy' seperti copywriting 'hype', skrip closing 'memukau', dan sesi motivasi 'cliche' yang membosankan. Ia adalah program yang beri gambaran sebenar iaitu 'the big picture' tentang business growth, yang tidak fokus kepada marketing semata-mata.
KINI DIBUKA! Seminar Grow Your Business  12 & 13 Disember 2020
Pendaftaran Kini Dibuka ! Daftar Harga Final Call Dengan Yuran Serendah RM20 (Basic) & Lebih Jimat Daftar 3 Pax RM 100 (VIP)
Pendaftaran Kini Dibuka ! Daftar Harga Final Call Dengan Yuran Serendah RM20 (Basic) & Lebih Jimat Daftar 3 Pax RM 100 (VIP)
 Tawaran Happy Hour Kini Dibuka ! Terhad Hari Ini Sahaja Bermula 9 Pagi Sehingga Jam 9 Malam!
 Tawaran Final Call Kini Dibuka ! Terhad  Bermula 1 Disember Sehingga 11 Disember Jam 12 Malam!
 Tawaran Early Bird Kini Dibuka ! Terhad Bermula 19 November Sehingga 1 Disember Jam 9 Malam!

Sesi 1-ON-1 PRIVATE Coaching Selama 2 Jam
[ bernilai RM2500 ]

Buat pertama kali dalam sejarah, kami berikan sesi pemium ini secara percuma! Jangan lepaskan peluang bersemuka dengan Hasbul 'Ariff & Hasbul 'Aqill.

 Bonus Khas ! 50 Peserta Yang Terawal Mendaftar

Exclusive GROUP Consultation Selama 3 Jam
[ bernilai RM1999 ]

Melalui group consultation dalam skala kecil ini, anda boleh bertanya apa jua soalan bisnes dengan lebih detail. 

BONUS KHAS UNTUK ANDA

Formula Capai 50K
[ bernilai RM299 ]

​The Big Picture - Full planning bagaimana untuk rancang bisnes capai jualan RM50,000 sebulan . 5 'pedal minyak' yang kita boleh tekan untuk capai jualan RM50,000 sebulan

Bonus Bernilai RM299
PERCUMA Untuk Semua!

Khas Sewaktu Early Bird Sale, Dapatkan Tiket VIP
pada harga RM 69 (2 Pax RM130)+ 1 Bonus Percuma Berikut :

Bonus # 1 - Formula Capai 50k
 [ bernilai RM299 ]


​+ The Big Picture - Full planning bagaimana untuk rancang bisnes capai jualan RM50,000 sebulan .
+ 5 'pedal minyak' yang kita boleh tekan untuk capai jualan RM50,000 sebulan.

LAST CALL!

Bonus Bernilai RM399
PERCUMA Untuk Semua!

Khas Sewaktu Last Call Sale, Dapatkan Tiket VIP
pada harga RM 79 (2 Pax RM 150)+ 2 Bonus Percuma Berikut:

BONUS # 1 - High Converting Copywriting Structure
[ Bernilai RM399 ]

​​
Buntu nak tulis copywriting? Bonus ini bantu untuk anda faham dan hadam minda pelanggan supaya kita tak kering idea untuk hasilkan copywriting menjual. Kita akan mudah faham apabila ada contoh iklan yang dah PROVEN.
5 ‘TESTED’ & PROVEN ’template headline yang bantu anda tulis HEADLINE dalam tempoh kurang 60 saat!

Selalu kekeringan idea nak post apa di sosial media bisnes? Lagi sadis, apa yang anda post macam angin lalu.  Orang tak sudi like, komen apatah lagi. Nak harap orang beli? Jauh panggang dari api.  Bonus istimewa untuk anda!

Bonus Bernilai RM499 PERCUMA
Hanya Untuk Yang Mendaftar 10.10!

Khas Sewaktu 10.10 Sale, Dapatkan Tiket VIP
pada harga RM 79 ( 2 Pax RM 99 )+ 1 Bonus Percuma Berikut :

BONUS # 1 - Social Media Content Planning Group Coaching
[ Bernilai RM499 ]

​​
Sebelum buat konten, pastikan anda menjawab soalan berikut:
1) Apa target yang anda nak capai di media sosial?
2) Konten bagaimana yang relevan dengan audien di media sosial anda?
3) Bagaimana konten ditonjolkan? Bagaimana pesaing mempersembahkan konten kepada audien mereka?
4) Bagaimana cara mengukur kejayaan konten di media sosial?
5) Bagaimana cara untuk tambah baik konten di media sosial?


Dari sesi ini anda akan belajar:
Cara hasilkan konten yang berinteraksi dengan audiens untuk buat mereka ingat dengan
bisnes anda
Anda akan tahu perancangan sebulan tentang apa yang anda nak post di
sosial media demi mencapai satu matlamat, bukan ikut suka hati nak post apa dan
bila nak post
Biarkan konten sosial media yang buat duit untuk bisnes anda sehingga
anda dah tak perlu bergantung sepenuhnya dengan iklan berbayar

Berapa Harga Tiket Seminar GYB ini?
  • E-tiket : Akses Seminar GYB Pada 12-13 Disember 2020 (2 Hari).
  • (VIP Sahaja) Akses Hari Kedua: Grow Your Sales Pada 13 Disember 2020.
  • ​E - Seminar Summary
  • ​E - Workbook
  • ​​E-tiket : Akses Seminar GYB Pada 12 Disember 2020 (1 Hari).
  • ​E - Workbook
Inilah Masanya Untuk Anda Grow kan Bisnes Anda!
Pendaftaran Kini Dibuka ! Daftar Harga Final Call Dengan Yuran Serendah RM20 (Basic) & Lebih Jimat Daftar 3 Pax RM 100 (VIP)
Antara Kejayaan Yang Dicapai Oleh Peserta Grow Your Business 
“Saya tak sangka selama ini, isu saya bukan isu marketing sebenarnya..”
Bila anda jadi pioneer atau perintis satu bisnes tu dah jadi lumrah sales letup setahun pertama. Kemudian, pesaing akan tiru dan sales mula merudum. Mulalah ingatkan punca sebab marketing. Segala-galanya salah marketing. Situasi ni berlaku kepada pemilik Marimogo, syarikat pembekal makan Korea. Tonton video ni untuk tahu apa masalah sebenar yang terjadi terhadap bisnesnya.

Pengasas jenama MariMOGO

“Sekarang saya ada team sendiri dan pemasaran saya lebih agresif”
Sebelum ni, marketing, sales, cuci kereta semua saya buat sendiri. Selepas saya jumpa Hasbul Brothers sekarang saya ada team sendiri dan pemasaran saya lebih agresif yang akhirnya dapat membuka ruang untuk saya membuka banyak lagi cawangan Kasi Clean.

Pengasas jenama KasiClean

"Kalau saya tak jumpa dengan Hasbul Brothers, saya rasa saya dah bekerja semula"
Dalam banyak-banyak kelas yang kami pergi, saya nampak hanya HasbulBrothers yang betul-betul boleh bantu orang macam kami. Dengan bermodalkan RM400, kami boleh konsisten mencapai angka jualan RM50k – RM60k sebulan hasil tunjuk ajar daripada Tuan Hasbul Ariff dan Tuan Hasbul Aqill dalam program TheProtege

Pengasas jenama pakaian kanak-kanak, ChikuChak

"..Lain Dari Yang Lain. Hasbul Brothers Jujur dan ikhlas untuk bantu. Mereka sangat menjaga kami "
"Hasbul Brothers ni dia lain dari yang lain", jawab Tuan Amir. 
" HasbulBrothers jujur dan ikhlas untuk bantu.Mereka sangat menjaga kami."

Dalam masa seminggu, sales melonjak kepada RM80ribu. Selepas 1 tahun, sales melonjak kepada lebih 1juta sebulan. Puan NorFathiah turut memperbaiki hubungan dengan ejennya. Mereka berdua lega mempunyai mentor yang mereka boleh rujuk untuk beri pendapat.

Pengasas jenama Fevits Vitamin C

“Saya tak sangka selama ini, isu saya bukan isu marketing sebenarnya..”
Ramai orang ingat nak buat bisnes kena ada modal besar, baru bisnes maju. Ada juga yang ingat bila segala-galanya dah sempurna baru bisnes boleh terus jana sales luar biasa. Pernah tak anda nampak bisnes yang dah belanja kos ubah suai yang sangat gah tapi tak sampai 3 tahun, depan kedai dah ada papan tanda 'For Rent/Sale'. Tambah parah, bila duit loan untuk buat modal bisnes tak habis bayar lagi tapi bisnes gulung tikar dulu. Ini yang hampir terjadi kepada Tuan Zul, pemilik Awantona.

Pengasas jenama Awantona

“Saya ingatkan angka sales tu untung. Saya silap.. dah 2 kali hampir jual bisnes..”
Walaupun bergelar pensyarah itu bukan lesen untuk Puan Rahmah berjaya berniaga. Perniagaan dah lama tapi hanya kumpul rugi bukannya kumpul wang atau aset. Tak tahulah mana silapnya, rasanya dah ikut segala petua peniaga bakeri lain. Hampir putus asa dan nak tutup kedai Puan Rahmah labur wang yang terakhir beliau untuk menuntut ilmu. Tonton video ini untuk tahu tahap pencapaian bisnes beliau sekarang.

Pengasas jenama Love2Bake

"..Lain Dari Yang Lain. Hasbul Brothers Jujur dan ikhlas untuk bantu. Mereka sangat menjaga kami "
"Hasbul Brothers ni dia lain dari yang lain", jawab Tuan Amir. 
" HasbulBrothers jujur dan ikhlas untuk bantu.Mereka sangat menjaga kami."

Dalam masa seminggu, sales melonjak kepada RM80ribu. Selepas 1 tahun, sales melonjak kepada lebih 1juta sebulan. Puan NorFathiah turut memperbaiki hubungan dengan ejennya. Mereka berdua lega mempunyai mentor yang mereka boleh rujuk untuk beri pendapat.

Pengasas jenama Fevits Vitamin C

“Saya tak sangka selama ini, isu saya bukan isu marketing sebenarnya..”
Ramai orang ingat nak buat bisnes kena ada modal besar, baru bisnes maju. Ada juga yang ingat bila segala-galanya dah sempurna baru bisnes boleh terus jana sales luar biasa. Pernah tak anda nampak bisnes yang dah belanja kos ubah suai yang sangat gah tapi tak sampai 3 tahun, depan kedai dah ada papan tanda 'For Rent/Sale'. Tambah parah, bila duit loan untuk buat modal bisnes tak habis bayar lagi tapi bisnes gulung tikar dulu. Ini yang hampir terjadi kepada Tuan Zul, pemilik Awantona.

Pengasas jenama Awantona

“Saya ingatkan angka sales tu untung. Saya silap.. dah 2 kali hampir jual bisnes..”
Walaupun bergelar pensyarah itu bukan lesen untuk Puan Rahmah berjaya berniaga. Perniagaan dah lama tapi hanya kumpul rugi bukannya kumpul wang atau aset. Tak tahulah mana silapnya, rasanya dah ikut segala petua peniaga bakeri lain. Hampir putus asa dan nak tutup kedai Puan Rahmah labur wang yang terakhir beliau untuk menuntut ilmu. Tonton video ini untuk tahu tahap pencapaian bisnes beliau sekarang.

Pengasas jenama Love2Bake

  • Guna je teknik marketing apa-apa mesti mudah nak buat sales dan tidak perlu spend duit banyak-banyak untuk dapat sales ribu-ribu. Kita pun cuma duduk rumah depan laptop sambil layan anak-anak,  tak perlu susah-susah dan duit masuk ke bank dengan senang kan?
  • Belajar kat media sosial Youtube dan Facebook je untuk bisnes dah boleh buat iklan produk dikenali ramai dan boleh capai jualan ribu-ribu kan? Sekali tekan iklan RM1000 terus dapat RM100 ribu kan? Belajar kat internet sahaja pun dah boleh buat iklan murah dan sales banyak. Google dan Youtube kan ada!
  • ​Alaa bagi je produk kat instafamous yang banyak followers, terus produk kita boleh jual ribu-ribu kat instagram kan? Bayar je mahal-mahal instafamous tu sebab produk kita confirm orang beli. Orang famous kot!
  • ​Bila start bisnes duit dalam bank kita dah nampak angka sampai nak beli barang tak perlu tengok harga dah. Siap boleh buat saving 4 angka sebulan tanpa rasa takut sebab kita kan orang bisnes.
  • ​Pelanggan setiap hari makin bertambah beli produk kita dan kita rasa produk kita jual tiada pesaing mampu buat. Kita berniaga seronok dan boleh buat duit banyak-banyak tanpa perlu risau akan pesaing yang banyak kat pasaran. Hidup senang dan happy je.
  • Rupa-rupanya bukan mudah nak tarik pelanggan beli produk kita kalau kita sendiri tak belajar teknik yang betul dalam bisnes ini.
  • Makin lama bisnes makin sikit duit simpanan sebab kita banyak belanja pada bisnes untuk tarik ramai pelanggan tapi sebenarnya kita sedang bakar duit!
  • Bisnes setiap hari sampai kita dah kurang masa dengan anak-anak dan family sampai rasa nak kerja semula sebab bisnes ni banyak makan masa kita.
  • ​Kita dah berniaga lama tapi jualan 'stuck' tahap sama dan simpanan syarikat tak meningkat.
  • Dah penat kita tukar-tukar bisnes sampai 3-4 kali dalam masa setahun sebab nak rasa sales banyak.
  • ​Cuba zero kos marketing tapi masih lagi krik..krik, tak dapat pelanggan datang beli barang kita. Walaupun kita sentiasa tengok orang lain buat berjaya, kita buat sendiri belum tentu berjaya.
Seminar Grow Your Business, satu program terbaru yang dibawakan khas oleh Hasbul Brothers. Ia sesuai untuk anda hadir dan pelajari formula membina bisnes yang berkembang, meningkatkan jumlah pelanggan, menembusi pasaran yang sudah sesak dengan persaingan dan seterusnya membina 'raving fans' yang mendokong brand anda.



Amaran : Seminar ini bukan sesi preview. Ia juga seminar bisnes, bukan seminar motivasi! Apa yang kami janjikan ialah 8 jam yang padat dengan ilmu, proven strategies dan real case studies yang anda akan nampak jalan untuk bawa bisnes anda ke tahap lebih tinggi. Majoriti peserta mengatakan ia lain daripada yang lain dan tiada satu sesi pun sia-sia untuk anda duduk dan pelajari.  


Topik bisnes yang padat dan menyeluruh menyentuh 3 isu utama dalam bisnes iaitu penjenamaan, pemasaran dan pengiraan kos. Kami akan kongsikan langkah demi langkah untuk ‘push’ jenama anda daripada 'bilis' menjadi ‘jerung’ dalam pasaran, strategi meluaskan pasaran dan kembangkan bisnes dengan profit margin yang sihat.


Tiada sembang teori! Tiada buang masa dengan ‘paksa’ anda dengar perkara yang tidak perlu. Tiada sesi motivasi membosankan untuk 'trick' emosi anda! Ia very straightforward! Kami akan hidangkan ‘case studies’ yang ‘genuine’ dari pengalaman kami memberi ‘deep guidance’ kepada 500 usahawan pelbagai industri.


Kita tidak mahu jualan meletup segera yang hasilnya hanya sementara yang sekadar jadi penyedap cerita. Sebetulnya, kita mahu bina bisnes yang berkembang, jenama bertahan lebih lama yang didirikan di atas prinsip-prinsip yang murni dan mempunyai ramai ‘raving fans’.

Kami Strukturkan Konten Modul Supaya Anda Mudah Faham, Mempunyai Kejelasan Untuk Bertindak & Bawa Pemikiran Baru Dalam Pengalaman Pembelajaran 8 Jam Yang Mengujakan
Kami telah meletakkan 100% komitmen untuk designkan content yang mudah untuk anda ikuti dan faham. Setiap modul ini mengambil masa 3 bulan hingga 3 tahun untuk kami 'explore', mengumpulkan proven case study, real strategies, real example dari kategori bisnes berbeza yang berjaya kami bimbing.

Setiap modul memegang prinsip 'deep learning'. Ia memberi mentol idea, menukar kepercayaan karut sebelum ini terhadap bisnes, memberi kesedaran di mana kesilapan yang kita buat dan memberi kejelasan untuk bertindak segera membuat perubahan dan penambahbaikan dalam bisnes. 

Berikut adalah 5 modul yang kami design, InsyaAllah memberi impak yang berterusan pada bisnes anda walaupun seminar ini hanya 1 hari! 
Golden Triangle Formula
Jangan pelik bila bisnes masih termangu-mangu di tahap yang sama kerana hanya disebabkan mindset diri sendiri diletakkan di takuk yang sama dan lama.
Kekayaan sebenar adalah kaya di minda.
Jika anda masih takut dengan perubahan. Teragak-agak nak buat keputusan. Hari-hari buat rutin yang sama tapi niat di hati mengharapkan sales yang luar biasa.
Kemudian, bisnes ikut rentak dan kata hati kerana sentiasa berperang dengan minda sendiri.
Segalanya akan dileraikan dengan bantuan Golden Triangle Formula yang direka khas oleh kami agar mudah difahami oleh usahawan kecil seperti anda.

How To Grow Your Business
Kami tahu walau sekecil mana pun bisnes anda, ada sekelumit rasa di hati nak bisnes berkembang, tambah cawangan setiap negeri atau tambah bilangan stokist dan ejen.
Belajar macam mana nak kembangkan bisnes dengan bersistem dalam modul How To Grow Your Business. 

Modul ni akan buka mata anda sebab anda selama ni tak sedar ingatkan nak kembangkan bisnes, sales sahaja kena power tapi jika anda baiki aspek bisnes yang lain, bisnes boleh berkembang sebenarnya.
Terbukti sebab ini dah pernah terjadi kepada anak didik kami
 
5 Breakthrough Marketing Strategies
Modul ketiga ini jika diamalkan dengan betul anda pasti akan tersenyum sendiri.
Mungkin anda tak pernah termimpi nak capai sales yang anda tak pernah bayangkan.
InshaAllah, 5 strategi ini akan bantu anda tembus pasaran dengan bergaya.
Tak perlu jeling-jeling dan tiru pesaing buat apa bila dah faham dan hadam modul ini sebab anda dah tahu taktik sebenar nak kuasai pasaran dalam ‘pasar yang riuh rendah’.
Anda akan belajar bagaimana nak curi hati pelanggan tanpa perlu copywriting yang terlalu hype dan menakut-nakutkan.
Menerusi modul ini juga anda akan diasuh untuk menjadi pemimpin yang mampu jaga staff agar setia dan boleh diharapkan untuk bantu kembangkan bisnes.

Costing Mastery
Ada usahawan yang sales banyak, parcel dipos bertimbun tapi wang hasil bisnes tak nampak.
Penat digali rupanya duit dibelanjakan dekat sekian sekian tapi bila dikira semula untung sikit tak berbaloi kadangkala negatif.
Belajar urus kos bisnes dengan betul usahawan. Jangan biarkan duit belanja dapur simpan satu laci dengan duit bisnes.
Berhenti berrniaga cara kampung tapi harapan setinggi gunung.
Tak rugi belajar Costing Mastery untuk bantu kira betul-betul untung dan rugi supaya bisnes boleh berkembang dengan bersistem satu hari nanti.

Turn Your Customers Into Raving Fans
Kadangkala mungkin anda tertanya kenapa pelanggan bisnes anda pergi tak kembali.
Atau mungkin anda tak peduli sama sekali. Nak cari pelanggan baru kos iklan sangat besar hingga 30% dari jualan pun ada.
Jangan pandang rendah the power of existing customer. Modul ini anda akan belajar teknik ‘belai’ pelanggan sedia ada dan ‘lantik’ mereka menjadi jurucakap bisnes anda.
Nak tahu kenapa jenama ternama dunia makin berkembang, makin bertambah cawangan, makin tinggi jualan tanpa kos iklan yang tinggi?
Selepas tahu teknik ini, anda tidak lagi pandang rendah nilai pelanggan sedia ada.
Anda akan faham cara berkesan untuk jaga mereka supaya mereka beli lebih kerap, beli lebih banyak dan setia lebih lama dengan jenama anda.


Kenali Siapa Hasbul Brothers
2 adik beradik, watak berbeza, saling melengkapi.
Lebih dikenali sebagai Hasbul Brothers. Kami memulakan bisnes online sejak dari zaman universiti, sebelum mengasaskan blog dan majalah online keusahawanan No 1 Malaysia, iaitu MajalahNiaga.com pada Januari 2011.

Berpengalaman selama 7 tahun membantu syarikat-syarikat SME terutamanya jenama-jenama fesyen, produk kecantikan dan bisnes perkhidmatan yang memerlukan peranan ‘strategist’ untuk merangka strategi business growth, penjenamaan dan kempen pemasaran. 

Selepas 7 tahun membantu syarikat SME dan berkongsi ilmu bisnes melalui blog MajalahNiaga.com, kami buat keputusan muncul secara ‘public’ dengan menganjurkan seminar pertama kami iaitu Seminar Marketing Bisnes Kecil.

Daripada pengalaman itu, kami membuka peluang kepada usahawan untuk menerima bimbingan eksklusif melalui program mentoring 1 tahun iaitu The Protege. 

Hasil daripada program ini, kami dapati perubahan drastik, peningkatan luar biasa, dan ‘life changing experience‘ yang dialami oleh anak didik kami.

Ada anak didik kami mengalami kerugian RM2 juta, kini berjaya capai jualan konsisten RM3-4 juta setahun.

Ada yang bermula seorang diri dari rumah, kini mempunyai 15 orang ahli pasukan.

Ada yang bermula dari kesempitan hidup, kereta ditarik, pinjaman rumah tertunggak, dikejar Ah Long, kini berjaya punyai simpanan syarikat sebanyak 6 angka, walaupun dalam masa kurang 1 tahun.

Ada yang sudah 6 tahun berniaga , jualan tak pernah melepasi RM30,000 sebulan, simpanan semakin menyusut, dan hampir ‘give up’, kini berjaya capai jualan RM80,000-RM100,000 sebulan dalam masa tak sampai 7 bulan.

Ada yang diberhentikan kerja, tidak pernah ada pengalaman buat bisnes, dibimbing oleh kami dari ZERO. Daripada tiada produk, kini dapat bina bisnes yang konsisten capai jualan RM100,000 sebulan.

Atas dasar perjuangan mahu lihat lebih ramai usahawan berjaya, kami meneruskan program-program kami bermula dengan Seminar Marketing Bisnes Kecil (MBK).

Kemudian, kami tukar nama kepada Seminar Marketing Luar Biasa (MLB), dan kini kami lancarkan program terbaru kami iaitu, Grow Your Business yang kami rangkumkan semua pengalaman kami, case study yang kami bina, proven result daripada anak didik kami untuk kami kongsikan kepada anda! Alhamdulillah. 

Ada pihak yang bertanya, “Berapa banyak award yang kami pernah terima?”.

Sejujurnya, kami pernah menolak tawaran daripada 7 penganjur awards, atas sebab ia bertentangan dengan prinsip kami pegang.

Hakikatnya, 95% awards di Malaysia adalah awards yang anda perlu ‘bayar’ dan ia ‘dibeli’, bukannya atas pencapaian sebenar usahawan tersebut. Ia mungkin tidak salah, namun ia kurang tepat dari sudut integriti.

Akhir kata, kami memegang prinsip “Kita tidak mahu 3 tahun akan datang, kita celik mata, bisnes kita masih terkial-kial di tahap sama.”

Kami percaya anda berhak ditunjukkan jalan keluar daripada masalah bisnes dan berusaha dengan cara lebih tepat untuk capai kejayaan lebih tinggi!
Ini Antara Feedback Seminar GYB Lepas
The Protege & TheGrowthX
  • Gah jualan banyak tapi hujung bulan untung tiada? Sampai bila anda nak mampu bertahan dengan masalah ini?
  • Berniaga hanya sekadar di pinggiran? Pelanggan datang dan pergi. Nak buat marketing pun tak reti. Bila buat bisnes asyik ‘berdoa’ pelanggan datang sendiri tanpa usaha apa-apa. Sampai bila nak buat bisnes sebegitu rupa?  Sebenarnya kita lah yang menyantau bisnes sendiri! Pelanggan tak nampak sebab, kita yang tak buat marketing!
  • Sampai bila kita nak bergantung pada FB Ads, IG Ads untuk dapatkan pelanggan? Stop sahaja iklan, pelanggan tiada. Lepas tu risau kos iklan meningkat. Padahal kita yang tak pernah jaga pelanggan. Berniaga asyik kejar duit, pelanggan terabai. Adakah dengan cara itu kita ‘deserve’ untuk jadi pilihan utama pelanggan? Adakah kita deserve untuk jadi 1 jenama ternama di pasaran?
Tanya diri betul-betul , tanya banyak kali. Adakah anda serius dan nekad untuk keluar dari perangkap bisnes suam-suam kuku, bisnes yang tunggu masa untuk TERKUBUR, bisnes yang untungnya kejap ada kejap tiada, bisnes yang tiada hala tuju, nak dibawa ke mana bisnes ini 10 tahun akan datang?

Anda masih rasa situasi di atas itu normal? Anda masih berkeras hati dan tak mahu buat apa-apa perubahan? 



Tapi….

Untuk usahawan yang nekad dibantu oleh kami, tahniah! Kami ‘eksited’ untuk tunjukkan jalan, berkongsi daripada pengalaman kami sendiri, berikan sebanyak mungkin contoh kes study untuk anda pelajari.

Anda pulang dengan menjadi insan berbeza tahap pemikiran, tahap kesedaran. Dan anda bawa pulang semangat berkobar-kobar untuk bertindak segera, untuk ubah nasib bisnes anda, tahap kewangan anda dan anda mula percaya pada diri untuk capai segala impian anda yang tertangguh selama ini.
Berapa Harga Tiket Seminar GYB ini?
  • E-tiket : Akses Seminar GYB Pada 12 Disember 2020.
  • (VIP Sahaja) Akses Hari Kedua: Grow Your Sales Pada 13 Disember 2020.
  • ​E - Seminar Summary
  • ​E - Workbook
  • ​​E-tiket : Akses Seminar GYB Pada 12 Disember 2020.
  • ​E - Workbook
Inilah Masanya Untuk Anda Grow kan Bisnes Anda!
Pendaftaran Kini Dibuka ! Daftar Harga Final Call Dengan Yuran Serendah RM20 (Basic) & Lebih Jimat Daftar 3 Pax RM 100 (VIP)

Copyright 2020. All Rights Reserved.
Every effort has been made to accurately represent this product and its potential. There is no guarantee that you will earn exact amount of money using the techniques and ideas in these materials. Examples in these materials are not to be interpreted as a promise or guarantee of specific amount of earnings. Earning potential is entirely dependent on the person using our product, ideas and techniques. We do not position this product as a “get rich scheme.”Your level of success in attaining the results claimed in our materials depends on the time you devote to the program, ideas and techniques mentioned, your finances, knowledge and various skills. Since these factors differ according to individuals, we cannot guarantee your success or income level. Nor are we responsible for any of your actions. Materials in our product and our website may contain information that includes or is based upon forward-looking statements within the meaning of the securities litigation reform act of 1995. Forward-looking statements give our expectations or forecasts of future events. You can identify these statements by the fact that they do not relate strictly to historical or current facts. They use words such as “anticipate,” “estimate,” “expect,” “project,” “intend,” “plan,” “believe,” and other words and terms of similar meaning in connection with a description of potential earnings or financial performance. Any and all forward looking statements here or on any of our sales material are intended to express our opinion of earnings potential. Many factors will be important in determining your actual results and no guarantees are made that you will achieve results similar to ours or anybody else’s, in fact no guarantees are made that you will achieve any results from our ideas and techniques in our material.
This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, This site is NOT endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.