PERHATIAN : Khas untuk usahawan yang alami masalah bisnes 'stuck' dan serius mahu pelajari 'the secret of unstoppable business growth'. Ready untuk tahun 2020

FINAL CALL - TIKET SERENDAH RM25 !

Siapa Lagi Yang Nak Kami Tunjukkan Cara Grow Bisnes 10X Ganda, Penetrate Pasaran Dengan Bergaya Walaupun Persaingan Sesak, Capai Simpanan Syarikat 6 Angka Dan Bina Raving Fans Yang Tergila-gilakan Produk Dan Servis Anda
AMARAN - Seminar ini 100% tidak sesuai untuk anda yang mencari ilmu 'magik', 'fancy' dan 'hype' seperti copywriting memukau, skrip closing 'pukau'. Ia adalah program yang beri gambaran 'the big picture' maksud 'business growth' sebenar, yang bukan hanya marketing semata-mata.

Para peserta yang dihormati, adalah dimaklumkan bahawa :


Seminar Grow Your Business
Tarikh : 15 Mac 2020
Hari : Ahad
Lokasi : Hotel Zenith Putrajaya

Program kami di atas terpaksa DITANGGUHKAN kepada tarikh yang akan dimaklumkan kelak bergantung kepada situasi semasa wabak COVID-19. 

Pihak Hasbul Brothers mengambil keputusan untuk mematuhi gesaan pekeliling yang telah dikeluarkan pihak Kementerian Kesihatan Malaysia bertarikh 11 Mac 2020 jam 5 petang yang memandang berat status terkini negara berkenaan isu COVID-19.

Keputusan berat ini kami ambil atas sebab ingin memastikan keselamatan dan kesihatan para peserta terjamin. 

Sebagai pihak penganjur, pihak Hasbul Brothers ingin memohon maaf atas segala kesulitan yang dialami oleh para peserta.

Untuk sebarang pertanyaan, mohon hubungi kami di talian :
+6010- 222 7994 / +60 13-240 6977 

Terima kasih

HUBUNGI KAMI

Majalah Niaga Sdn. Bhd. (1188664-W)
Hasbul Brothers HQ , No. 4805-1-01, 1st Floor, Jalan Perdana,
CBD Perdana 2, Cyber 12, 63000 Cyberjaya, Selangor

Office: 03-8051 0597
WhatsApp: 010-222 7994
Email: hello@hasbulbrothers.com
Laman Web : www.hasbulbrothers.com

BERMINAT NAK TAHU BILA GYB SETERUSNYA?

Sila Isi Borang Dibawah

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Kami yakin anda semua mesti pernah terfikir macam ni :
  • Guna je teknik marketing apa-apa mesti mudah nak buat sales dan tidak perlu spend duit banyak-banyak untuk dapat sales ribu-ribu. Kita pun cuma duduk rumah depan laptop sambil layan anak-anak,  tak perlu susah-susah dan duit masuk ke bank dengan senang kan?
  • Belajar kat media sosial Youtube dan Facebook je untuk bisnes dah boleh buat iklan produk dikenali ramai dan boleh capai jualan ribu-ribu kan? Sekali tekan iklan RM1000 terus dapat RM100 ribu kan? Belajar kat internet sahaja pun dah boleh buat iklan murah dan sales banyak. Google dan Youtube kan ada!
  • ​Alaa bagi je produk kat instafamous yang banyak followers, terus produk kita boleh jual ribu-ribu kat instagram kan? Bayar je mahal-mahal instafamous tu sebab produk kita confirm orang beli. Orang famous kot!
  • ​Bila start bisnes duit dalam bank kita dah nampak angka sampai nak beli barang tak perlu tengok harga dah. Siap boleh buat saving 4 angka sebulan tanpa rasa takut sebab kita kan orang bisnes.
  • ​Pelanggan setiap hari makin bertambah beli produk kita dan kita rasa produk kita jual tiada pesaing mampu buat. Kita berniaga seronok dan boleh buat duit banyak-banyak tanpa perlu risau akan pesaing yang banyak kat pasaran. Hidup senang dan happy je.
Rupa-rupanya ia bukanlah mudah seperti yang disangka..!

  • Rupa-rupanya bukan mudah nak tarik pelanggan beli produk kita kalau kita sendiri tak belajar teknik yang betul dalam bisnes ini.
  • Makin lama bisnes makin sikit duit simpanan sebab kita banyak belanja pada bisnes untuk tarik ramai pelanggan tapi sebenarnya kita sedang bakar duit!
  • Bisnes setiap hari sampai kita dah kurang masa dengan anak-anak dan family sampai rasa nak kerja semula sebab bisnes ni banyak makan masa kita.
  • ​Kita dah berniaga lama sampai 5 tahun tapi jualan tak pernah sampai RM 1 juta pertama.
  • Dah penat kita tukar-tukar bisnes sampai 3-4 produk dalam masa sebulan sebab nak rasa sales banyak.
  • ​Cuba zero kos marketing tapi masih lagi krik..krik tak dapat pelanggan datang beli barang kita. Walaupun kita sentiasa tengok orang lain buat berjaya, kita buat sendiri belum tentu berjaya.
Sampai bila anda sanggup hadapi situasi bisnes macam ni? 2 tahun? 3 tahun?

  • Anda dah pergi semua seminar yang lalu di feed Facebook sampai duit pun habis sebab pergi belajar sana-sini tapi bila balik seminar bisnes masih lagi di tahap yang sama seperti sebelum ini. Duit simpanan pun dah makin sikit. Anda mula gundah gulana.
  • Setiap e-book yang sifu-sifu keluarkan semua kita beli sampai guna habis duit simpanan yang ada untuk belajar dari ebook tu. Bukan salah sifu itu, kita yang tidak tahu konsep pembelajaran yang membantu kita bertindak dengan cara betul dan konsisten.
  • Selalu sangat pergi seminar motivasi. Lompat-lompat, joget-joget supaya semangat bisnes naik tapi rupa-rupanya ia ilusi sementara. Lepas balik seminar, anda terkapai-kapai tak tahu bagaimana nak bermula, dan nak selesai masalah sedia ada. Ya, motivasi bukan segala-galanya.
Rata-rata yang kami jumpa menghadapi situasi yang sama. Dah macam-macam usaha dibuat tapi sampai sekarang masih lagi buntu untuk jumpa jalan penyelesaian.

Kenali Siapa Hasbul Brothers
2 adik beradik, watak berbeza, saling melengkapi.
Lebih dikenali sebagai Hasbul Brothers. Kami memulakan bisnes online sejak dari zaman universiti, sebelum mengasaskan blog dan majalah online keusahawanan No 1 Malaysia, iaitu MajalahNiaga.com pada Januari 2011.

Berpengalaman selama 7 tahun membantu syarikat-syarikat SME terutamanya jenama-jenama fesyen, produk kecantikan dan bisnes perkhidmatan yang memerlukan peranan ‘strategist’ untuk merangka kempen pemasaran digital.

Selepas 5 tahun membantu syarikat SME dan berkongsi ilmu bisnes melalui blog MajalahNiaga.com, kami buat keputusan muncul secara ‘public’ dengan menganjurkan seminar pertama kami iaitu Seminar Marketing Bisnes Kecil.

Daripada pengalaman itu, kami membuka peluang kepada usahawan untuk menerima bimbingan eksklusif melalui program The Protege.

Hasil dari program mentoring ini, kami dapati perubahan drastik, peningkatan luar biasa, dan ‘life changing experience‘ yang dialami oleh anak didik kami.

Ada anak didik kami mengalami kerugian RM2 juta, kini berjaya capai jualan konsisten RM3-4 juta setahun..

Ada yang bermula seorang diri dari rumah, kini mempunyai 15 orang ahli pasukan…

Ada yang bermula dari kesempitan hidup, kereta ditarik, pinjaman rumah tertunggak, dikejar Ah Long, kini berjaya punyai simpanan syarikat sebanyak 6 angka, walaupun dalam masa kurang 1 tahun.


Ada yang sudah 6 tahun berniaga , jualan tak pernah melepasi RM30,000 sebulan, simpanan semakin menyusut, dan hampir ‘give up’, kini berjaya capai jualan RM80,000-RM100,000 sebulan dalam masa tak sampai 7 bulan.

Ada yang diberhentikan kerja, tidak pernah ada pengalaman buat bisnes, dibimbing oleh kami dari ZERO. Daripada tiada produk, kini dapat bina bisnes yang konsisten capai jualan RM100,000 sebulan.

Atas dasar perjuangan mahu lihat lebih ramai usahawan berjaya, kami meneruskan program-program kami bermula dengan Seminar Marketing Bisnes Kecil (MBK).

Kemudian, kepada Seminar Marketing Luar Biasa (MLB), dan kini kami lancarkan program terbaru kami iaitu, Grow Your Business yang kami rangkumkan semua pengalaman kami, case study yang kami bina, proven result daripada anak didik kami untuk kami kongsikan kepada anda!

Ada pihak yang bertanya, “Berapa banyak award yang kami pernah terima?”.

Sejujurnya, kami pernah menolak tawaran daripada 7 penganjur awards, atas sebab ia bertentangan dengan prinsip kami pegang.

Hakikatnya, 95% awards di Malaysia adalah awards yang anda perlu ‘bayar’ dan ia ‘dibeli’, bukannya atas pencapaian sebenar usahawan tersebut. Ia mungkin tidak salah, namun ia kurang tepat dari sudut integriti.

Akhir kata, kami memegang prinsip “Kita tidak mahu 3 tahun akan datang, kita celik mata, bisnes kita tetap kekal di tahap yang sama.”

Kami percaya anda berhak ditunjukkan jalan keluar daripada masalah bisnes dan capai kejayaan lebih tinggi. Itulah perjuangan kami.
JUALAN FINAL CALL
GRAB TIKET ANDA HARINI!
Memperkenalkan 
Seminar Grow Your Business
Seminar Grow Your Business, satu program terbaru yang dibawakan khas oleh Hasbul Brothers. Ia sesuai untuk anda hadir dan pelajari bagaimana untuk mengatasi, dan mengalahkan pesaing, menembus pasaran lebih besar seterusnya membina 'raving fans' yang gilakan brand anda.

1. Content 'Didesign' Untuk Pemilik Bisnes Yang Mahu Keluar Dari Masalah Bisnes Stuck!


Amaran : Seminar ini bukan sesi preview. Apa yang kami janjikan, Seminar GYB  adalah seminar 8 jam yang padat dengan ilmu dan proven real strategies yang bakal bawa bisnes anda ke tahap yang berbeza - tahap melebihi apa yang anda mampu bayangkan! Kami beri jaminan anda tidak pernah dengarkan ilmu ini dalam mana-mana seminar yang anda pernah pergi.

2. Comprehensive Success Blueprint

Topik bisnes yang padat dan menyeluruh menyentuh 3 isu utama dalam bisnes iaitu penjenamaan, pemasaran dan pengiraan kos. Kami akan bongkarkan langkah demi langkah untuk ‘push’ jenama anda menjadi ‘jerung’ dalam pasaran, strategi meluaskan pasaran dan kembangkan bisnes dengan profit margin yang sihat.

3. 6 to 7 Figures Genuine Local Business Case Studies

Tiada sembang teori! Tiada buang masa dengan ‘paksa’ anda dengar perkara yang tidak perlu. Very straightforward! Kami dedahkan ‘case studies’ yang ‘genuine’ dari pengalaman kami memberi ‘deep guidance’ kepada 500 usahawan pelbagai industri.

4. Become A Game Changing And Sustainable Brand

Kita tidak mahu jualan meletup segera yang hasilnya hanya sementara yang sekadar jadi penyedap cerita. Sebetulnya, kita mahu bina bisnes yang berkembang dan jenama bertahan lebih lama dan punyai ramai ‘raving fans’.

ZENITH HOTEL, PUTRAJAYA : DITANGGUHKAN
Kami Berjaya Strukturkan Content Module Supaya Anda Dapat Result Cepat & Berterusan Dalam Pengalaman Pembelajaran 8 Jam Yang Mengujakan
Kami telah meletakkan 300% komitmen untuk designkan content yang mudah untuk anda ikuti dan faham. Setiap modul ini mengambil masa 3 bulan untuk kami 'explore', mengumpulkan proven case study, real strategies, real example dari kategori-kategori bisnes berbeza yang berjaya kami temui. Setiap modul difokuskan mengikut aspek dan content yang tertentu supaya anda melalui pengalaman pembelajaran melalui konsep 'deep learning'.

Berikut adalah 5 modul yang kami percaya ianya memberi result yang cepat dan berterusan pada bisnes anda walaupun seminar ini hanya sesi pembelajaran yang singkat!
MODULE 1
Golden Triangle Formula
Anda sudah ubah mindset? Nak ada mindset macam mana baru boleh jadi usahawan yang berjaya? Teka teki anda ini akan berakhir bila anda dengar perkongsian Golden Triangle Formula yang kami cipta khas untuk anda di dalam Seminar Grow Your Business ini.
MODULE 2
How To Grow Your Business

Kebanyakan bisnes yang baru bermula lebih kurang 1 hingga 2 tahun, 30% darinya jatuh tersungkur. Terkejut? Itu adalah fakta! Anda nak jadi yang sewaktu dengannya? Mestilah tidak! Di dalam Seminar Grow Your Business, kami akan berikan banyak ilmu dan apa juga tindakan yang perlu anda lakukan untuk jenama anda bertahan dan menjadi bisnes yang luar biasa hebat.
MODULE 3
5 Breakthrough Strategies
Kebanyakan pemilik bisnes menggunakan dan meniru strategi yang sama dan akhirnya masih ketinggalan dengan pesaing yang lain. Ini bukanlah strategi tipikal yang anda sentiasa dengar , dan bukan hanya memberikan pemahaman asas untuk anda ulangkaji sendiri. Tidak, kami akan bagi anda faham dan hadam 5 strategi yang mampat untuk anda dan bisnes anda supaya dapat menembusi pasaran yang selama ini terasa susah untuk anda lakukan.
MODULE 4
Costing Mastery
Adakah anda yakin akan formula pengiraan kos bisnes anda? Atau hanya mengira keuntungan semata tanpa mengira kos-kos lain yang mungkin anda tidak pernah tahu? Buat jualan puluh ribu pun masih tak nampak keuntungan. Habiskan duit untuk marketing tapi semua peruntukkan bazir tanpa ada hasil yang jelas. Dalam Seminar Grow Your Business ini, kami mahu fokuskan dan memberi kesedaran kepada usahawan akan kepentingan untuk ada ilmu dan pengetahuan mengenai pengiraan kos dan kewangan bisnes. tak rugi anda belajar.


MODULE 5
Memorable Customer Experience Strategies
Salah satu sebab usahawan serabut kepala ialah kos iklan yang makin meningkat! Sampai 30% dari jualan pun ada. Sebab apa? Anda tak tahu dan pandang rendah pengalaman pelanggan sedia ada! Kenapa jenama ternama dunia makin berkembang, makin bertambah cawangan, makin tinggi jualan tanpa kos iklan yang tinggi? Selepas tahu teknik ini, anda tidak lagi pandang rendah nilai pelanggan sedia ada. Anda akan faham cara berkesan untuk jaga mereka supaya mereka beli lebih kerap, beli lebih banyak dan setia lebih lama dengan jenama anda. 


Apa Jaminan Kami Selepas Anda Hadir Ke Seminar GYB
1. Anda akan mempunyai salah satu ciri usahawan berjaya iaitu “Growth mindset”.
Sebelum ini anda hanya berniaga seorang diri dan hanya fikirkan tentang diri anda sahaja. Percaya lah anda tidak akan berfikir seperti ini lagi kerana anda sudah tahu tentang “growth mindset”! Anda bukan lagi berniaga berseorangan sehinggakan nak pergi mana-mana pun tak sempat sebab terikat dengan bisnes sendiri! Berniaga bertahun-tahun penat je dapat, sangat merugikan!
2. Pastikan anda pulang bersama idea yang akan kembangkan bisnes 10x ganda
Anda akan bersyukur selepas apa yang anda belajar dalam seminar ini kerana 3 bulan dari sekarang, bisnes anda akan berkembang 10x ganda kerana anda sudah ada ilmu untuk kembangan bisnes anda! Jalan dan strategi akan dikongsikan dalam seminar ini.
3. Anda tidak berniaga syok sendiri lagi sebab anda akan ada “Raving Fans” brand anda
Penat setiap hari nak cari pelanggan baru tanpa ada repeat dari pelanggan sedia ada. Penat kan? Jika anda hadir anda pasti nya tahu bagaimana membina raving fans iaitu pelanggan setia yang akan support apa sahaja anda jual! Dan ini zero cost marketing! 
4. Pastinya anda dah tahu untuk tutup "kebocoran duit" selama ini yang berlaku dalam bisnes anda
Berniaga setiap hari, parcel banyak dan duit dalam bank masih sikit. Pernah alami kan? Sebab anda tak perasan yang bisnes anda sekarang banyak kebocoran yang anda tak nampak. Letak harga produk ikut suka hati sebab nak lain dari market. Last-last kira semula negatif! Anda akan dapat formula yang sebenar untuk tutup kebocoran bisnes anda dan selamatkan bisnes anda!
5. Pelanggan anda akan terkejut bila anda dah tahu bina pengalaman "WOW!"
Ramai yang membeli dan terus lupa brand anda. Sebab apa? Sebab anda tidak ada WOW dalam brand anda. Macam mana nak buat WOW ni? Kita akan pastikan balik dari seminar pasti anda akan tahu bina pengalaman WOW pada pelanggan anda. Mereka tidak lagi lupa dan sentiasa recomend kawan-kawan untuk beli dengan anda! Kos iklan pun jimat!
Siapa Hasbul Brothers Dimata Business Owner Yang Pernah Hadir?
“Dua beradik. Watak berbeza. Saling melengkapi”
Dua beradik. Watak berbeza. Saling melengkapi. Matang dan berbudi. Saksikan satu masa, mereka akan jadi pasangan duo pendiri korporat hebat pada masa depan. Hasbul Brothers. Bagi yang mahu bermula cemerlang, belajar lah dengan anak muda ini. Berbaloi. Saya berani rekemen. 
Dato Roslan Ab Hamid
Speaker
“Superb and exceed expectations. No hype no bullshit!”
Hari ni di Seminar GYB memang superb and exceed expectations. NO HYPE NO BULLSHIT. Kudos to Hasbul Brothers and the whole team. Great job!
Nidzam Harjoh 
BrandHack
“Nampak keikhlasan Hasbul Brothers dalam memberi bimbingan”
Mereka (Hasbul Brothers) orang lama tapi masih muda yang telah banyak membantu usahawan-usahawan yang memang memerlukan bimbingan. Saya nampak keikhlasan Hasbul Brothers dan dalam memberi bimbingan secara berterusan kepada usahawan.
Wan Zaki 
Jelitasara
“Saya tak sangka selama ini, isu saya bukan isu marketing sebenarnya..”
Kebanyakan seminar yang saya pergi, semua ajar marketing je. Tapi Hasbul Brothers ajar saya cara nak jaga customer dan buat bisnes dengan betul. Sebelum ni saya ingat, nak naikkan bisnes ni cuma perlu marketing je, tapi setelah saya perbetulkan pengurusan saya, saya tak sangka bisnes saya grow dengan mudah. 

Pengasas syarikat MariMOGO

“Sekarang saya ada team sendiri dan pemasaran saya lebih agresif”

Sebelum ni, marketing, sales, cuci kereta semua saya buat sendiri. Selepas saya jumpa Hasbul Brothers sekarang saya ada team sendiri dan pemasaran saya lebih agresif yang akhirnya dapat membuka ruang untuk saya membuka banyak lagi cawangan Kasi Clean.

Pengasas syarikat KasiClean

“Hasbul Brothers menceritakan realiti bisnes yang sebenar. Tiada cerita fantasi dan janji bulan bintang”

Saya memilih Hasbul Brothers sebagai mentor sebab saya nampak mereka menceritakan realiti bisnes yang sebenar. Mereka betulkan mindset saya supaya tak takut dan ajar cara marketing yang memberi impak pada bisnes saya. Bagi saya mereka adalah mentor yang tepat untuk saya kembangkan bisnes dengan lebih baik dengan cara yang betul.

Fauzi pengasas syarikat Mayababy

Terpaksa akur buat bisnes akibat dikenakan VSS 4 tahun lepas...
Saya mula berniaga kerana terpaksa. Saya sendiri tak pernah terlintas seumur hidup saya pada akhirnya saya berniaga. Setelah bekerja selama 15 tahun di syarikat oil & gas, tapi ekonomi yang teruk memaksa kami untuk cari income dengan mula berbisnes kecil-kecilan. Akhirnya saya diberi pilihan terakhir oleh majikan dan dikenakan VSS. Saya terpaksa akur. 

Kami gunakan duit sampai kering nak pergi belajar ke seminar-seminar yang kami lihat di Facebook dengan harapan boleh bantu bisnes kami. Tahun 2016, kami pergi ke Seminar Hasbul Brothers dan apa yang kami boleh katakan Hasbul Brothers yang betul-betul bantu orang macam kami. Kami tak fikir panjang dan terus join program The Protege.

Kami belajar ilmu bisnes dan marketing dalam kelas The Protégé. Kami mulakan bisnes pakaian kanak-kanak dgn modal RM400 dan sales meningkat RM1000 dan sehingga pada bulan ketiga, kami tak sangka jualan mencecah RM25,000. Selepas itu, sales konsisten RM 50,000 - RM80,000 setiap bulan.

Setelah setahun berniaga dirumah, akhirnya kami masuk office dan sudah ada 3 orang pekerja. Bagi saya ini adalah investment terbaik yang saya lakukan dalam seumur hidup saya.
Tuan Rizalman dan isteri
Chikuchak
6 bulan bermula bisnes spa dengan merana, duit simpanan habis kering, jualan tak dapat tanggung kos bulanan...
Sebelum ini saya bekerja makan gaji sebagai saleswoman kereta, tapi disebabkan passion saya terhadap bisnes maka saya memilih untuk focus pada bisnes dan berhenti kerja.

Pada awalnya, saya keluarkan kesemua duit simpanan yang ada sehingga saya jual tanah untuk mulakan perniagaan saya Debelleza Beauty Express. Dengan hanya berbekalkan RM 175,000 saya tawakal dan mulakan bisnes butik kecantikan yang saya impikan selama ini.

Pada masa itu, saya memang zero ilmu marketing dan disebabkan itulah juga, 6 bulan pertama bisnes saya merana. Untung pun sikit, duit simpanan? Memang habis kering. Sales pula hanya dapat RM 3000 sebulan dan tak dapat nak tanggung kos.

Tapi semangat saya untuk meneruskan bisnes tak pernah luntur. Saya mula tergerak hati untuk hadir ke kelas dan seminar bisnes untuk upgrade ilmu. Saya bersyukur kerana bertemu dengan Hasbul Brothers dan berpeluang untuk berguru dengan mereka yang saya rasakan seorang guru yang sangat berkaliber.

Setelah saya join Seminar anjuran Hasbul Brothers ni, saya tak tunggu lama dan saya terus apply apa yang saya belajar masa tu. Tak disangka-sangka, hasilnya memang nampak! Sales saya meningkat sehingga RM 10,000!

Jadi, saya terus rasa nak join The Protege pula. Saya amat bersyukur berjumpa Hasbul Brothers, mereka banyak ajar saya uruskan duit dengan baik dan optimizekan kos marketing supaya dapat tingkatkan lagi hasil jualan saya.
Puan Rohaiza
Debelleza
Masih sanggupkah anda...
  • Gah jualan banyak tapi hujung bulan untung tiada? Sampai bila anda nak mampu bertahan dengan masalah ini?
  • Berniaga hanya sekadar di pinggiran? Pelanggan datang dan pergi. Nak buat marketing pun tak reti. Bila buat bisnes asyik ‘berdoa’ pelanggan datang sendiri tanpa usaha apa-apa. Sampai bila nak buat bisnes sebegitu rupa?  Sebenarnya kita lah yang menyantau bisnes sendiri! Pelanggan tak nampak sebab, kita yang tak buat marketing!
  • Sampai bila kita nak bergantung pada FB Ads, IG Ads untuk dapatkan pelanggan? Stop sahaja iklan, pelanggan tiada. Lepas tu risau kos iklan meningkat. Padahal kita yang tak pernah jaga pelanggan. Berniaga asyik kejar duit, pelanggan terabai. Adakah dengan cara itu kita ‘deserve’ untuk jadi pilihan utama pelanggan? Adakah kita deserve untuk jadi 1 jenama ternama di pasaran?
Tanya diri betul-betul , tanya banyak kali. Adakah anda serius dan nekad untuk keluar dari perangkap bisnes suam-suam kuku, bisnes yang tunggu masa untuk TERKUBUR, bisnes yang untungnya kejap ada kejap tiada, bisnes yang tiada hala tuju, nak dibawa ke mana bisnes ini 10 tahun akan datang?

Anda masih rasa situasi di atas itu normal? Anda masih berkeras hati dan tak mahu buat apa-apa perubahan? 

Maka jangan daftar!

Kami tak rugi apa-apa pun. 

Tapi….

Untuk usahawan yang nekad dibantu oleh kami, tahniah! Kami ‘eksited’ untuk tunjukkan jalan, berkongsi daripada pengalaman kami sendiri, berikan sebanyak mungkin contoh kes study untuk anda pelajari.

Anda pulang dengan menjadi insan berbeza tahap pemikiran, tahap kesedaran. Dan anda bawa pulang semangat berkobar-kobar untuk bertindak segera, untuk ubah nasib bisnes anda, tahap kewangan anda dan anda mula percaya pada diri untuk capai segala impian anda yang tertangguh selama ini.
Inilah Masanya Untuk Anda Grow kan Bisnes Anda!

Dapatkan Seat Anda Sekarang!

GRAB TIKET ANDA HARINI!
© Hakcipta terpelihara 2020 - Majalah Niaga Sdn Bhd (1188664W)